Sivasspor 1 - Başakşehir 0 | MAÇ SONUCU

Sivasspor 1 - Başakşehir 0 | MAÇ SONUCU

Süper Lig'in 15. haftasında Medipol Başakşehir, liderliği tekrar Galatasaray'a kaptırdı. Sivasspor evinde konk ettiği İstanbul ekibini 1-0'lık skorla geçti. Yiğidoların golünü 17. dakikada Arouna Kone kaydetti. Sivasspor 22 puana yükselirken, Başakşehir 32 puanda kaldı. Başakşehir'de Mahmut Tekdemir ve Emmanuel Adebayor sarı kart cezalısı durumuna düştü. Sivasspor'da ise golü kaydeden Arouna Kone çift sarı kartla 90+4'te oyun dışı kaldı. Başakşehir ligde bir sonraki hafta Antalyaspor'u konuk edecek. Sivasspor ise Aytemiz Alanyaspor deplasmanına gidecek.

Başakşehir lider gitti Sivas'tan lider dönemedi...

Mücadeleye hızlı başlayan Sivasspor, 17. dakikada Arouna Kone ile 1-0 öne geçti. Başakşehir bu dakikadan sonra rakip kalede gol aradı ama ilk 45 dakikada başka gol sesi çıkmadı. İkinci yarıda 60. dakikaya dek değişiklik yapmayan Abdullah Avcı, bu dakikanın içinde Gökhan ve Kerim Frei'ı oyuna alırken, Mossoro ve Attamah'ı oyundan çıkardı. Son dakikalarda Sivasspor kalesinde baskı kuran ve oyuna hükmeden Başakşehir, geride kalan dakikalarda da gol bulamayınca Sivas'tan puansız ayrıldı.

17-12/10/8469803.jpg

Ev sahibi Sivasspor'da Muhammet Demir, Kone ve N'Dinga sarı kart gördü. Başakşehir'de ise Adebayor, Gökhan İnler, Kerim Frei ve Mahmut Tekdemir sarı kart gören isimler oldu. Karşılaşmanın 26. dakikasında ilk sarı kartını gören Arouna Kone, maçın 90+4. dakikasında ikinci sarı kartını gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. 

Bu sonuçla birlikte haftaya Süper Lig'in lideri olarak başlayan Başakşehir, koltuğunu Galatasaray'a kaptırdı ve haftayı 30 puanla 2. sırada kapattı. Sivasspor ise puanını 22 yaptı ve 9. sıraya kadar yükseldi.

17-12/10/8469448.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN