Sivas'ta TIR trafik lambasına çarptı! Faciadan dönüldü

Sivas'ta TIR trafik lambasına çarptı! Faciadan dönüldü

Sivas'ta Erzincan-Erzurum çevre yolunda meydana gelen trafik kazasında, lastiği patlayan bir TIR trafik lambasına çarptı. Karayolu kısmen trafiğe kapanırken, araç sürücüsü kazayı yara almadan atlattı.

İran'dan Kayseri'ye giden 64 yaşındaki Veli Yeşil, yönetimindeki 38 FJ 094 plakalı çekici ve 38 FJ 095 dorse plakalı TIR, lastiğinin patlaması nedeniyle kontrolden çıkarak yol kenarındaki trafik lambasına çarptı.

TIR SÜRÜCÜSÜ ŞOKA GİRDİ

Kaza nedeniyle Kazım Karabekir Caddesi ve Erzincan çevreyolu kısmen trafiğe kapandı. Kazayı yara almadan atlatan sürücü Veli Yeşil, "Önüme bir taksi çıktığını hatırlıyorum, gerisini hatırlamıyorum.

Ufak, tefek bir arabaydı. Sonrasında bir kaç arabaya zarar verebilirdim, Allah'tan buraya döndü araç. Araç kendi kendine döndü. Ben ne olduğunu anlamadım, şoka girdim" dedi. TIR'ın kaldırılmasıyla yol yeniden ulaşıma açıldı.

SİVAS/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN