Slimani Beşiktaş yolunda iddiası

Slimani Beşiktaş yolunda iddiası

Fenerbahçe'de bu sezon iyi bir performans gösteremeyen ve kaçırdığı gollerle adeta taraftarı çılgına çeviren Slimani için ülkesi Cezayir'den inanılması güç bir iddia ortaya atıldı.

Sezon başı Leicester City'den 1,5 milyon euroya kiralanan ve Fenerbahçe'den de 4,2 milyon euro kazanan Islam Slimani için müthş bir iddia ortaya atıldı.

BEŞİKTAŞ'A GİTMEK İSTİYOR

Cezayir'de yayın yapan Elheddaf kanalının haberine göre, Slimani "düşman kulüp" Beşiktaş'a gitmek istiyor.

Fenerbahçe'yle olan kiralık kontratını sonlandırmak istediği belirtilen 30 yaşındaki oyuncunun bunu Beşiktaş'a gitmek için yapacağı belirtildi.

18-12/28/5c26207666a97cc6a4209ef9.jpg

Haberde ayrıca bu sezon sadece 1 gol atabilen forvetin Ersun Yanal'ın planlarında yer alamadığı da yazıldı.

Slimani ligde son olarak Fenerbahçe'nin Kadıköy'de 3-2 kaybettiği Kayserispor mücadelesinde ağları sarsmış, sonraki haftalarda ise girdiği birçok gol pozisyonunu değerlendirememesiyle taraftarın tepkisini çekmişti.

Cezayirli oyuncu Trabzonspor maçında da kaptırdığı topla takımının gol yemesine ve 2-0 mağlup duruma düşmesine sebep olarak bir kez daha eleştirilen isim olmuştu.

18-12/28/5c26207166a97cc6a55d4949.jpg

Soldado'nun takıma geri dönmesiyle Antalyaspor maçında yedek kalan ve sonradan oyuna giren Slimani'yi Fulham'ın da istediği iddia ediliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN