Son dakika! Ahmet Kural ifadeye çağrıldı

Son dakika! Ahmet Kural ifadeye çağrıldı

Şarkıcı Sıla Gençoğlu'nun darp iddialarıyla ilgili Savcılığa şikayette bulunmasının ardından Ahmet Kural ifadeye çağrıldı.

Ünlü şarkıcı Sıla, dün Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek beraberlik yaşadığı oyuncu Ahmet Kural'dan şikayetçi olmuştu. Kural’dan fiziki şiddet gördüğünü iddia eden sanatçı, 3 ay koruma kararı aldırmıştı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddet Bürosu Savcılığı tarafından başlatılan soruşturmada oyuncu Ahmet Kural ifadeye çağrıldı. Kural’ın önümüzdeki günlerde Çağlayan’daki İstanbul Adliyesine gelerek soruşturma savcısına ifade vermesi bekleniyor.

18-11/02/ahmet-kural-sila-siddet-unlu-destek.jpg

NE OLMUŞTU?

Şarkıcı Sıla, dün akşama doğru Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne gelerek sevgilisi Ahmet Kural'dan şiddet gördüğünü ileri sürmüş ve şikayetçi olmuştu. Ahmet Kural'ın kendisini darp ve hakaret ettiğini iddia ederek 3 aylık koruma kararı aldıran Sıla, adliye çıkışında basın mensuplarına kısa bir açıklama yaparak, "Hiçbir ceza yaşadığım kabusu hayatımdan silemeyecek" açıklamasında bulunmuştu.

İKİNCİ AÇIKLAMA INSTAGRAM'DAN

Daha sonra instagram hesabından bir paylaşım yapan Sıla;

"Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var... (Ataol Behramoğlu)" yazısı altında açıklama yapan şarkıcı Sıla’nın , "Merhaba, bazen cümleye başlamak çok zor olabiliyor. Galiba en doğrusu konuya direkt girmek. Hayatımdaki insanın fiziki şiddetine maruz kaldım. Bu, fiziki hasarı bir yana insanın kadın tarafını darmadağın eden bir olaymış. Hayatta geldiğiniz yer, başarılarınız ya da oluşturduğunuzun bir anda önemsiz kaldığı yıkıcı bir deneyimmiş. Bu ülkede bugüne kadar ne kadar şiddet mağduru kadın varsa, gözlerinin gözlerinize değdiği bir anmış. Artık ne yazık ki biliyorum, çok kolay değil sokağa çıkıp ‘Ben şiddete uğradım’ diye bağırmak. Ama şunu da biliyorum ki ben de susarsam önce kendime, sonra da bu ülkenin kadınlarına, şiddete karşı insanlarına haksızlık etmiş olacağım. Bu nedenle başıma gelen olay üzerine susmama kararı aldım. Yasaların bana verdiği hakları kullanacağım. Hiç bir ceza, yaptırım benim yaşadığım kabusu hayatımdan silmeyecek, bunu çok iyi biliyorum. Ama bu hayatta şarkılarla, kelimelerle bir iletişim kurabildiysek ve kendimi biraz anlatabildiysem, gücümü kendim kadar sizlerden aldığımı da biliyorsunuzdur. Bana uygulanan korkunç şiddet karşısında dilsiz kalmamayı seçiyorum. Bazıları hiç sevilmeyi öğrenememiş olabilir ama bence aşkın bununla hiçbir ilgisi yok" şeklinde paylaşımda bulundu.

AHMET KURAL'DAN İLK YANIT

Sıla'nın şikayeti ve yaptığı açıklamaların ardından sessizliğini bozan Ahmet Kural ise suçlamaları reddederek, yargı yoluna gideceğini açıkladı. 

Ahmet Kural, "Öncelikle böyle çirkin iddialarla karşınızda olduğum için çok üzgünüm. Bu çirkin iddiaların hiç birini kabul etmiyorum.28 Ekim günü Sıla ve ailem yemek yedik. Güle oynaya evimize geldik. Ayrıntıları savcıya vereceğim ifadede öğreneceğiniz üzere aramızda karşılıklı itişme oldu. Bu esnada sadece kolunu tutum. Onun dışında hiçbir iddiayı kabul etmiyorum. Bununla ilgili hukuki yollara başvuracağım. Çok üzgünüm, çok!" diyerek iddiaların asılsız olduğunu vurguladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN