Son dakika! Azerbaycanlı işadamı İstanbul'daki ofisinde öldürüldü

Son dakika! Azerbaycanlı işadamı İstanbul'daki ofisinde öldürüldü

İstanbul Florya'da Azerbaycanlı işadamı Etimat İsmailov ofisinde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Öldürülen iş adamı Azerbaycan Adalet Partisinin Başkanı İlyas İsmailov'un oğlu, gazeteci Sevil Nuriyeva'nın da eşidir. İsmaiyılov'u öldürdüğü ileri sürülen Azeri eski polis şefi, emekli albay ve işadamı Gözal Damirov da yapılan operasyonla yakalandı.

Azeri iş adamı Etimat İsmaiyılov Bakırköy Florya'daki ofisinde uğradığı silahlı saldırıda öldürüldü.  İsmaiyılov'u öldürdüğü ileri sürülen Azeri eski polis şefi, emekli albay Gözal Damirov'un yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.  

Bakırköy Florya’da ofisi bulunan Azeri işadamı Etimat İsmaiyılov, akşam saatlerinde  Azeri eski polis şefi Gözel Damirov ile buluştu. İkili arasında alacak verecek meselesinden kaynaklandığı öne sürülen tartışma sonucunda Damirov, silahını çekerek İsmaiyılov'a peş peşe ateş açtı. 

AZERBAYCAN'IN ÖNEMLİ İSMİ

SSCB döneminde Azerbaycan Cumhuriyet Başsavcılığı ve bir dönemde Adalet Bakanlığı yapan İlyas İsmaiyılov’un oğlu olan işadamı Etimat İsmaiyılov başına 2 kurşun isabet ederken kalbine de 1 kurşun isabet etti. İsmaiyılov, yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. İsmaiyılov'u öldürdüğü yönünde bilgilere ulaşılan Damirov kaçtı. 

İstanbul Organize ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Damirov'u yakalamak için çalışma başlattı. 

DİĞERİ DE İŞADAMI

Emekli albay olan Gözal Damirov’un 1990'lı yılların başında Azerbaycan’da İl Emniyet Müdürlüğü görevinde bulunduğu, Bakü'de bir buzdolabı fabrikasının yöneticisi olduğu belirtildi. Damirov'un Azerbaycan ve Türkiye'de yatırımları olduğu bildirildi.  

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN