Son dakika! Baltık Deniz'ndeki feribotta patlama

Son dakika! Baltık Deniz'ndeki feribotta patlama

Litvanya'nın Klaipeda kentinden Almanya'nın Kiel şehrine gitmekte ola 335 kişiyi taşıyan feribotun motor dairesinde patlama meydana geldi. Patlamanın etkisiyle yangın çıktığı öğrenilirken gelen ilk bilgilere göre 335 yolcu tahliye edildi. Rusya ve Litvanya Sahil Güvenlik ekipleri yangına müdahale ediyor.

Litvanya'nın Klaipeda kentinden Almanya'nın Kiel şehrine gitmekte olan ve 300'den fazla yolcuyu taşıyan feribotun motor dairesinde patlama oldu. Rusya ve Litvanya'dan kurtarma ekipleri olayın olduğu Baltık Denizi'nde kurtarma çalışamaları başlattı. 

18-10/02/b.jpg

MOTOR DAİRESİNDE PATLAMA OLDU

Litvanya ordusundan yapılan açıklamada da Baltık Denizi'nde 335 kişiyi taşıyan feribotun motor dairesinde yaşanan patlama sonucu yanmaya başladığı duyuruldu.

18-10/02/ball.png

HELİKOPTERLER SEVK EDİLİYOR

Rusya Federal Deniz ve Irmak Taşımacılığı Ajansı'ndan bir temsilcinin Sputnik'e verdiği bilgilere göre 335 kişinin 37'sini mürettebat oluşturuyor.

Feribotun yardım çağrısı yaptığı, Litvanya ordusunun feribota yardım için bir helikopterini gönderdiği, gerekirse 2 helikopteri daha göndemek üzere hazır beklettiği açıklandı.

Feribotun Litvanya'nın Klaipeda kentinden Almanya'nın Kiel şehrine gitmekte olduğu da belirtildi.

YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ, YARALI YOK

Gelen ön bilgilere göre feribottaki yangın söncürüldü. Yaralı olmadığı açıklandı.

Rusya Federal Deniz ve Irmak Taşımacılığı Ajansı'ndan bir temsilcinin yine Sputnik'e verdiği bilgilere göre gemideki yolcuların hepsi gemideki toplanma yerlerine tahliye edildi. Yolcuların mürettebatın kontrolünde olduğunu ve bir panik havası yaşanmadığı belirtildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN