Son dakika! Beşiktaş 5 - 1 Osmanlıspor | MAÇ SONUCU

Son dakika! Beşiktaş 5 - 1 Osmanlıspor | MAÇ SONUCU

Süper Lig'in 16. haftasında Beşiktaş, Osmanlıspor'u 5-1 yendi. Gecenin yıldızı hat-trick yapan Ryan Babel oldu.

Süper Lig'in 16. haftasında Beşiktaş evinde konuk ettiği Osmanlıspor'u 5-1 yendi...

Vodafone Park'a gol perdesini 32. dakikada Ryan Babel açtı: Sol kanattan Adriano'nun yaptığı ortaya ön direkte iyi yükselen Ryan Babel'in kafa vuruşu kaleci Zydrunas Karcemarskas'ın sağından ağlarla buluştu: 1-0.

43'te Beşiktaş, Ryan Babel'in attığı golle farkı 2'ye çıkardı: Gökhan Gönül'ün pası ile sağ kanatta topla buluşan Ricardo Quaresma, ortasını arka direkte bulunan Ryan Babel'e yaptı. Babel'in göğsüyle dokunduğu top Osmanlıspor ağları ile buluştu: 2-0. Mücadelenin ilk 45 dakikası bu sonuçla tamamlandı!

52'de hat-trick yapan Ryan Babel skoru 3-0 yaptı: Hızlı gelişen Beşiktaş atağında Tosic'in pası ile ceza sahasının hemen içerisinde sağ çaprazda topla buluşan Ryan Babel'in gelişine çektiği şutta top Osmanlıspor filelerine gitti: 3-0.

56. dakikada sol kanattan kazanılan köşe vuruşunu Ricardo Quaresma, paslaşarak kullandı. Topla tekrar buluşan Quaresma'nın ceza sahasının hemen içerisinden çektiği şut yan direğe çarpıp oyun alanının dışına çıktı.

72'de bu kez Pepe direğe takıldı... 

75. dakiakda Beşiktaş, Alvaro Negredo'nun attığı golle skoru 4-0 yaptı: Talisca'nın çektiği şut kaleci Karcemarskas'tan döndü, kaleciden dönen topla altıpasın hemen dışında buluşan Negredo'nun gelişine çektiği şut Osmanlıspor fileleri ile buluştu: 4-0.

Vodafone Park'ta 87. dakikada Cenk Tosun durumu 5-0'a getirdi.

90+2'de Serdar Gürler maçın sonucunu ilan etti: 5-1!

Bu sonucun ardından Beşiktaş 30 puana yükseldi. Osmanlıspor ise 4 puanda kaldı.

BEŞİKTAŞ 5 - 1 OSMANLISPOR

MAÇTAN ÖNEMLİ ANLAR

90' + 1' Karşılaşmanın sonuna en az 2 dakikalık uzatma süresi eklendi.
 
86' SON ANDA! Hızlı gelişen Beşiktaş atağında sağdan Lens kaleye paralel bir pas çıkardı ve bu pası Babel'den önce kalesinden çıkan Karcemarskas uzaklaştırdı.
 
86' Caner Erkin, rakibi Adrien Regattin'e yaptığı faul sonrasında sarı kart ile cezalandırıldı.
 
72' @OptaCan: Ryan Babel, kulüp kariyerindeki ilk hat-trickini yaptı.
 
71' Souleymane Doukara, bu sezon Osmanlıspor forması ile 11 lig maçında süre aldı ve iki kez gol sevinci yaşadı.
 
70' Jeremain Lens, bu sezon Beşiktaş forması ile ligde sekiz maça çıktı ve bir kez gol sevinci yaşamıştı.
 
69' Beşiktaş'ta Şenol Güneş ilk oyuncu değişikliğini yaptı ve Ricardo Quaresma yerini Jeremain Lens'e bıraktı.
 
67' Beşiktaş'ta ilk oyuncu değişikliği az sonra yapılacak ve Lens oyuna girecek.
 
17-12/17/8530841.jpg
 
66' KARCE ÇIKARDI! Quaresma'nın sağ kanattan ortasına yakın mesafeden Negredo kafa vuruşunu yaptı ve yere de çarpan topu Karcemarskas ayakları ile çıkardı.
 
65' Beşiktaş geride kalan bölümde 30 orta yaptı ve bunların 5'inde isabet buldu. Osmanlıspor ise 3 orta girişiminde 1 isabet çıkardı.
 
64' Umar Aminu, bu sezon Osmanlıspor forması ile çıktığı 14 lig maçında dört gole katkı sağlamıştı (2 gol, 2 asist).
 
59' DİREĞİ YALADI! Ryan Babel, rakip ceza alanı yayı dışında buluştuğu topu sert şutu ile kaleye göndermek istedi ancak direk dibinden bu şut auta çıktı.
 
58' Talisca'nın sakatlığı sebebi ile duran mücadele, oyun alanı içine gelen sağlık görevlilerinin ilk müdahalesi sonrasında kaldığı yerden yeniden başladı.
 
56' Beşiktaş üst üste Osmanlıspor kalesine gönderdiği şutlarla dördüncü golü aradı. Sol çaprazdan Quaresma'nın çektiği sert şut  ise direkten dödü.
 
55' @OptaCan: Ryan Babel kulüp kariyerindeki ilk hat-trickini yaptı.
 
54' Serdar Gürler sağ kanattan Beşiktaş ceza alanına girdi ve altı pas içine çıkardığı sert pasını Beşiktaş savunması çıkardı.
 
53' Ryan Babel, bu sezon Beşiktaş forması ile ligde süre aldığı 15. maçında yedinci kez gol sevinci yaşadı.
 
52' GOL! Tosic'in kazandığı top sonrasında sağdan ceza alanına giren Babel'e gönderdiği pas sonrasında Babel'in çaprazdan sert şutuna Karcemarskas'ın müdahalesi yetersiz kaldı ve Beşiktaş, farkı 3'e çıkardı.
 
48' @OptaCan: Beşiktaş Osmanlıspor karşısında maçın ilk yarısında 26 orta yaptı; bu sezon oynadığı 6 maçın 90 dakikasında bu sayının altında kalmıştı
 
47' İki teknik adam da ikinci yarı başında oyuncu değişikliğine gitmedi. Takımlar, maça başladıkları 11'ler ile mücadeleye devam ediyorlar.
 
46' İkinci yarının ilk düdüğü çaldı ve son 45 dakikaya Beşiktaş başladı.
 
45' + 3' Halil Umut Meler ilk yarıdaki son düdüğünü çaldı ve Beşiktaş, Ryan Babel'in golleri ile devre arasında 2-0 üstün girmeyi başardı.
 
45' + 2' İlk yarının son dakikasına girdik ve Beşiktaş %70 ile topa sahip olduğu geride kalan sürede Osmanlıspor kalesine gönderdiği 8 şutun 4'ünde isabet buldu.
 
45' + 1' Beşiktaş, geride kalan sürede Osmanlıspor ceza alanına gönderdiği 26 ortada 6 kez isabet buldu ve bu ortalardan 2 gol çıkardı.
 
45' Karşılaşmanın ilk yarısına en az 2 dakikalık uzatma süresi eklendi.
 
17-12/17/8530839.jpg
 
32' GOL! Sol kanattan Adriano'nun ortasına altı pas çizgisi üzerinde boş pozisyonda kafa vuruşu yapan Ryan Babel'in yakın mesafeli bu şutu ağlarla buluştu.
 
28' AUT! Sağ kanattan ceza alanına giren Quaresma'nın soluna çektiği topa sol ayağı ile şutu kaleci Karcemarskas'ın kontrolünde yandan auta çıktı.
 
27' Adriano'nun uzun pasında Quaresma'nın sağdan içeri gönderdiği ortasını Talisca'dan önce Prochazka ön direkte kafa vuruşu ile topu kornere çeldi.
 
26' Osmanlıspor'un rakip yarı sahanın ortasından kazandığı serbest vuruşta ceza alanına gönderilen topu Atiba karşıladı ve takımını atağa kaldırdı.
 
25' Gary Medel, orta saha yayı içinde kazandığı topla ilerlemek isterken Serdar Gürler'in faulü ile yerde kaldı ve hakem bu pozisyonda sarı kartını Serdar için çıkardı.
 
24' Mücadelenin geride kalan bölümünde Beşiktaş'ın rakip ceza alanına gönderdiği 15 ortanın 2'si isabetli oldu.
 
23' AUT! Organize gelişen Beşiktaş atağında son olarak yay üzerinden Medel'in sol ayağı ile şutu üstten auta çıktı.
 
22' KİMSE DOKUNAMADI! Önce Quaresma'nın sağdan, devamında Negredo'nun soldan altı pas içine gönderdiği etkili ortalarına kimse dokunamadı.
 
22' Hızlı gelişen Beşiktaş atağında sağ kanattan Quaresma'nın ortasını Tiago Pinto engelledi ve topu kornere çeldi.
 
21' Quaresma'nın kullandığı serbest vuruşta Karcemarskas topu yumrukladı ancak öncesinde Tosic, rakibi Musa'ya faul yaptı.
 
20' Talisca, rakip yarı sahanın ortasında Cikalleshi'nin faulü ile yerde kaldı ve Beşiktaş için bir duran top şansı daha doğdu.
 
17' Osmanlıspor ise geride kalan bölümde %27 ile topa sahip oldu ve Beşiktaş kalesine henüz şut girişiminde bulunamadı.
 
16' Maçın geride kalan bölümünde Beşiktaş, %73 ile topa sahip oldu ve Osmanlıspor kalesine gönderilen 1 şutta da isabet vardı.
 
15' Beşiktaş ilk düdük itibari ile oyunun kontrolünü elinde tutuyor. Osmanlıspor, kendi sahasında rakibini karşılarken; kazanılan toplarla kontra ataklar deniyor.
 
14' Quaresma'nın sol kanattan kullandığı köşe vuruşunu ceza alanı içinde Lawal kafa vuruşu ile uzaklaştırdı.
 
4' Gökhan Gönül'ün sağ kanatta çizgiye inen arkadaşı Quaresma'ya gönderdiği pası isabetli olması ve Osmanlıspor taç atışı ile oyun kuracak.
 
3' Osmanlıspor'da ise cezalı Numan ve Tugay Kaçar'ın yanı sıra kadroya alınmayan Josue'de bugün forma giyemeyen isimlere katıldı.
 
2' GOL İPTAL! Ricardo Quaresma, rakip ceza alanının sağından şık bir pas ile topu altı pas içine gönderdi ve bu pasa Alvaro Negredo'nun aynı güzellikteki dokunuşu uzak direk dibinden filelerle buluştu ancak yardımcı hakemin ofsayt bayrağı kalkmıştı.
 
2' Osmanlıspor'da ise cezalı Numan ve Tugay Kaçar'ın yanı sıra kadroya alınmayan Josue'de bugün forma giyemeyen isimlere katıldı.
 
2' Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Necip, Atınç ve Gökhan Töre forma giyemiyor. Ayrıca Pepe, Babel ve Talisca, ceza sınırında bulunuyor.
 
1' Halil Umut Meler maçtaki ilk düdüğünü çaldı ve karşılaşmaya konuk Osmanlıspor başladı.

STAT: Vodafone Park

SAAT: 19:30

YAYIN: BeIN Sports

HAKEM: Halil Umut Meler

BEŞİKTAŞ: Fabri, Gökhan, Pepe, Tosic, Adriano, Atiba, Medel, Talisca, Babel, Quaresma, Negredo

YEDEKLER: Tolga, Caner, Mitrovic, Necip, Tolgay, Oğuzhan, Lens, Orkan, Mustafa, Cenk

TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

OSMANLISPOR: Karcemarskas, Vrsajevic, Maxsö, Prozhazka, Tiago, Musa, Lawal, Serdar, Özer, Regattin, Cikalleshi

YEDEKLER: Ahmet Eyüp, Ali, Aminu, Anıl, Carlos, Burak, Ahmet Sun, Doukara, Koray, Sharafabad

TEKNİK DİREKTÖR: İrfan Buz 

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, sürpriz bir şekilde Negredo ve Medel'e ilk 11'de şans verdi.

17-12/17/8530814.jpg

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN