Son dakika! Bir subay ve bir astsubay daha FETÖ'den teslim oldu

Son dakika! Bir subay ve bir astsubay daha FETÖ'den teslim oldu

Son dakika!Bir subay ve astsubay daha "FETÖ örgüt üyesiyim" diyerek teslim oldu.

Burak Akın'ın itirafçı olup adli kontrolle bırakılması sonrası, dün Kara ve Deniz Kuvvetleri'nden 4 muvazzaf subay teslim olmuştu. Bugün de bir subay ve astsubay ' FETÖ'cüyüm' diyerek teslim oldu.

FETÖ'cü yüzbaşı Burak Akın'ın itirafçı olup adli kontrolle serbest bırakılmasının ardından dün 5 muvazzaf subay polise teslim oldu. Subaylardan Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nda görevli olanların yarbay ve binbaşı, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nda olanların yarbay rütbesinde olduğu, bir yüzbaşının de Genelkurmay'da görevli  olduğu öğrenildi.

Teslim olan subayların hepsi de  etkin pişmanlıktan yararlanmak istediklerini söyledi. Subayların, Ankara Emniyeti'ndeki işlemlerinin devam ettiği kaydedildi. Öte yandan bugün de bir subay ve astsubay daha "FETÖ örgüt üyesiyim" diyerek teslim oldu.

Son Dakika - Ayrıntılar Hazırlanıyor..

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN