Son dakika! Galatasaray, Tudor ile yolları ayırdı

Son dakika! Galatasaray, Tudor ile yolları ayırdı

Son dakika! Galatasaray’da son haftalarda alınan başarısız sonuçların ardından geleceği tartışma konusu olan Teknik Direktör Igor Tudor ile yollar ayrıldı.

Ligde son 7 haftada oynadığı mücadelelerde 4 mağlubiyet alan Galatasaray’da Teknik Direktör Igor Tudor ile yollarını ayırdı.

Yayıncı kuruluş beIN SPORTS'un haberine göre, dün akşam ligin 16. haftasında deplasmanda Malatyaspor’a 2-1 mağlup olarak liderliği Başakşehir’e kaptıran ve bunun yanında sarı-kırmızılı taraftarların da tepkisiyle karşılaşan Tudor’un görevine yönetim tarafından son verildi.

Bugün saat 14.00’de yapılacak yönetim kurulu toplantısının ardından da Başkan Dursun Özbek’in Hırvat teknik adamla ilgili beklenen açıklamayı yapması bekleniyor.

Sarı kırmızılı kulüp, Tudor'a 400 bin euro tazminat ödeyecek.

'YENİLGİMİZİN SEBEBİ RAKİBİMİZ 2 GOL ATTI'

Galatasaray’ın deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor’a 2-1 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından Igor Tudor gündeme damga vuran açıklamalarda bulunmuştu. Yenilginin sebebini, “Rakibimiz iki gol attı, biz bir gol attık. Bu yüzden mağlubiyet geldi” şeklinde açıklayan Tudor, oldukça sinirli ve gergin bir görüntü çizdi.

“Üzerinizde bir baskı hissediyor musunuz” sorusuna ise Hırvat teknik adam, “İki büyük hata yaptık ve biz bir gol bulabildik. Bütün hayatım baskı. Türkiye’de iki popüler şey var, birincisi ‘Tudor istifa’, ikinci ise yenilgileri sistem değişikliğine bağlamak. Bu mağlubiyeti de herkes sisteme bağlayacak. Böyle olunca herkes mutlu oluyor. Türkiye’de futbola bakış açısı bu. Sistemi değiştirince kaybediyorsunuz!” ifadelerini kullandı.

TOPU TÜRKLERE ATTI

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, yenildikleri Yeni Malatyaspor maçı sonrası "Türkiye’de 'Tudor istifa' ve 'Sistem' tartışmaları popüler. Siz Türklerin, futbola bakış açınız bu' deyince şimşekleri üzerine çekti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN