Son dakika haber! California'daki bir seçim merkezinde silah sesleri

Son dakika haber! California'daki bir seçim merkezinde silah sesleri

ABD'de olaysız geçen başkanlık seçiminin son saatlerinde California'nın Azusa kentindeki oy kullanma merkezinden silah sesleri duyuldu. CNN iki kişinin yaralandığını bildirdi.

California'nın Azusa kentinde bulunan bir oy kullanma merkezinin yakınlarında silah sesleri duyuldu. CNN, iki kişinin yaralandığını bildirdi. Azusa Emniyet Müdürlüğü'nden Polis Memuru Jerry Willison, "Çok hassas ve kritik bir durumdayız" dedi ve olayın yaşandığı yerde tehlikenin henüz geçmediğini belirtti.

Azusa Polisi, oy kullanma merkezi yakınlarında yarı otomatik silahla bir saldırı gerçekleştiren kadın saldırganın kendini bir binaya kapatarak polisle çatıştığını, olayın devam ettiğini açıkladı. Polis, ikinci bir saldırganın da olabileceğini düşünüyor. Saldırganın motivasyonunun ne olduğu ise henüz bilinmiyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN