Son dakika Konya yarın hangi ilçelerde okullar tatil? Valilik açıkladı | Son dakika haberleri

Son dakika Konya yarın hangi ilçelerde okullar tatil? Valilik açıkladı | Son dakika haberleri

Konya yarın okullar tatil mi sorusu cevap buldu. Konya Valiliği 30 Aralık Cuma için kar tatili açıklaması yaptı. Peki Konya hangi ilçelerinde okullar tatil? Konyalıların beklediği son dakika açıklaması geldi. Kentte etkili olan kar yağışı nedeniyle öğrenciler, veliler, memurlar kar tatili olacak mı sorusunun cevabını aldı. İşte detaylar.

Bir çok ili etkisine alan kar yağışı Konya'da da hayatı olumsuz etkiliyor. Dün okulların tatil edilidği Konya'da gece saatlerinde kar yağışı etkili olunca okullar tatil mi sorusu yine gündemde. Konyalılar Konya Valilliği'nin yapacağı açıklamayı bekliyor. Peki Konya'da yarın okullar tatil edil di mi? Valilik kar tatili açıklaması yaptı mı? Tüm detaylar haberimizde.

HANGİ İLÇELERDE OKULLAR TATİL

Konya Valiliği'nden son dakika kar tatili haberi geldi. Valilik olumsuz hava koşulları nedeniyle okulların 1 gün tatil edilidiğini duyurdu. Valilik yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle merkez ilçeler Selçuklu, Karatay ve Meram ile Akşehir, Seydişehir, Tuzlukçu, Doğanhisar, Taşkent, Yunak, Beyşehir, Hüyük, Derebucak, Kadınhanı, Hadim, Sarayönü ve Derbent İlçerin'de, ilk ve orta dereceli okullar ile rehabilitasyon merkezlerinde eğitime yarın olmak üzere 1 gün ara verildiğini açıkladı. Hamile ve engelli kamu çalışanlarının da idari izinli sayıldığı belirtildi.

KONYA'DA OKULLAR YARIN TATİL Mİ?

Konya'da yoğun kar yağışı nedeniyle veliler ve öğrenciler olumsuz olaylardan etkilenmemek için okulların tatil edilmesini bekliyor. Cuma günü okullar tatil edilince hafta sonu tatili ile kar tatilinin birleşecek olması da bugün alınacak kararı daha bir önemli hale getiriyor. Ne yazık ki 3 gün tatil hayali için valilikten henüz açıklama gelmedi. Kar yağışının ilerleyen saatlerde devam etmesi durumunda Konya valiliğinin konuyla açıklama yapması. 

Aşağıdaki linki tıklayarak ya da bu sayfadan Konya kar tatili ilgili son dakika haberlerine ulaşabilirsiniz.  

KONYA HAVA DURUMU

Meteoroloji'den yapılan uyarılara göre, yarın birçok ilde kar yağışı etkisini göstermeye devam edecek. Öğrenci ve veliler bu nedenle  Konya Valiliği'nin yapacağı kar tatili haberine kilitlenmiş durumda. 

16-12/29/ekran-resmi-2017-12-29-213136.pngKonya'da yarın erken saatlerde bastıracak kar yağışı öğrenci ve velileri kara kara düşündürüyor. Okulların kar tatili olmasını bekleyen vatandaşlar, hafta sonu tatiliyle birlikte 3 gün tatil yapmak istiyor. Yoğun kar yağışının etkili olduğu illerin başında gelen Konya'da yarın 30 Aralık Cuma okullara kar tatili olup olmadığıyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Valilikten yapılacak son dakika kar tatili açıklamasını haberimizden takip edebilirsiniz.


KONYA ANLIK HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

29 ARALIK SALI KONYA'DA OKULLAR TATİL

Konya Valiliğinden yapılan açıklamada, 29 Aralık yani bugün okulların tatil edildiği duyurulmuştu. Ayrıca olumsuz hava koşulları nedeniyle Selçuk Üniversitesinde yarın eğitim-öğretime ara verildi. Konya’nın Seydişehir ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle 27 Aralık 2016 Salı günü ilçedeki ilk ve orta dereceli okulların tatil edildiği duyurulmuştu. 

Kar yağışı bastırdı! Konya yarın okullar tatil mi? Konya Valiliği 30 Aralık Cuma için kar tatili açıklaması yaptı mı? Konyalıların gözü kulağı valiliğin yapacağı açıklamada. Kentte etkili olan kar yağışı nedeniyle öğrenciler, veliler, memurlar kar tatili olacak mı sorusunun cevabını merak ediyor. Tüm tatil haberleri ve Konya hava durumunu haberimizden bulabilirsiniz. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN