Son dakika! Manisa Saruhanlı'da 4.2 büyüklüğünde deprem | Son depremler

Son dakika! Manisa Saruhanlı'da 4.2 büyüklüğünde deprem | Son depremler

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ege'deki bir çok ilde hissedilen deprem paniğe neden oldu.

Son dakika haber! Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde ilk belirlemeler göre 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İzmir başta olmak üzere Ege bölgesindeki illerde hissedilen deprem paniğe neden oldu.

Manisa'daki 21 Nisan Cuma depremi için TIKLAYINIZ

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) tespitine göre, saat 14.23'de meydana gelen sarsıntının merkez üssü Saruhanlı. Depremin 8,3 kilometre derinlikte oluştuğu belirlendi.

Sosyal medyada vatandaşlar yorumlar yağdırarak korkularını dile getirdi.

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde 4 Nisan'da deprem meydana gelmişti. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise Depremin merkez üssünü Manisa Hacıhaliller olarak duyurmuştu. Depremin 18,4 kilometre derinlikte olduğu belirlenmişti. 

TÜRKİYE'DEKİ SON DEPREMLER

Yeryüzünde her an çok sayıda sarsıntı meydana gelir. Bunlar teknoloji sayesinde saniye saniye kaydedilir. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü (KRDAE) Türkiye'de son depremlerin tamamını takip ediyor ve verilerini kayıt altına alıyor. Bu verilere göre olası deprem durumlarına yönelik önlemler alınabiliyor.

Türkiye'de yaşanan depremlerin nerede ve nasıl gerçekleştiğini aşağıdaki linkten öğrenebilirsiniz.

TÜRKİYE'DEKİ SON DEPREMLER

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN