Son dakika! Muğla'dan kaçan teröristlerden biri kendisini patlattı

Son dakika! Muğla'dan kaçan teröristlerden biri kendisini patlattı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik düzenlenen operasyonda kaçan 2 teröristten 1'i bomba düzeneğini patlatarak kendisini imha etti.

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde güvenlik güçlerince düzenlenen 'Fırtına' operasyonunda 5 PKK'lı terörist etkisiz hale getirilmişti. 2 teröristin yakalanması için operasyon sürüyordu.

SAKLANDIKLARI EVDE KISTIRILDILAR

Elde edilen istihbarat üzerine harekete geçen polis ve jandarma ekipleri, Köyceğiz ilçesi Toparlar bölgesindeki ormanlık alanda oldukları tespit edilen 7 kişilik PKK'lı terörist grubuna yönelik ortaklaşa operasyon başlatmıştı. Çıkan çatışmada 5 terörist ölü ele geçirilirken, 2'sinin daha yakalanması için çalışma yürütülüyordu. 2 teröristten biri kıstırıldığı evde yakalanacağını anlayınca kendini patlattı.

MUĞLA/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN