Son şampiyon kaldığı yerden

Son şampiyon kaldığı yerden

Basketbol Süper Ligi'nin açılış maçında son şampiyon Fenerbahçe Doğuş, Banvit'i 80-63 mağlup etti. Geçen sezon ligde oynadığı son 30 maçı da kazanan Fenerbahçe Doğuş, galibiyet serisini 31'e, evindeki yenilmezliğini de 40'a yükseltti.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde sezonun ilk maçında Fenerbahçe Doğuş, Banvit'i 80-63 yendi. Karşılıklı basketlerle başlayan mücadelede Banvit skor üstünlüğünü yakalamak istese de Fenerbahçe ilk çeyreği 18-12 önde tamamladı. Melli'nin üç sayılık basketiyle ikinci çeyreğe başlayan Sarı-Lacivertliler, farkı 10 sayıya kadar çıkardı. Thomas ve Odum'un sayılarıyla Sarı-Lacivertli ekibe cevap vermeye çalışan Banvit, farkı yeniden tek hanelere düşürse de Fenerbahçe soyunma odasına 42-34 önde gitti. Üçüncü çeyreğe iki takım da sert savunma ile başladı.

SERİ 31 MAÇA YÜKSELDİ

Periyotun ilk 5 dakikası sonunda 44-33'lük üstünlük kuran Sarı-Lacivertliler, ilerleyen bölümlerde Banvit'in savunma direnicini kırdı ve üçüncü periyotu 64-41 üstünlükle bitirdi. Fenerbahçe Doğuş'un genç oyunculara şans verdiği bölümde Banvit oyuna ortak olamadı. İsabetli dış atışlarla üstünlüğünü koruyan Fenerbahçe karşılaşmadan 80-63 galip ayrıldı. Geçen sezon ligde oynadığı son 30 maçı da kazanan Fenerbahçe Doğuş, galibiyet serisini de 31'e yükseltti. Fenerbahçe sahasındaki galibiyet serisini de 40 maça çıkardı. Günün oynanan diğer maçlarında sonuçlar şu şekilde: Eskişehir Basket-İstanbul BBSK: 80-76, Galatasaray Odeabank-Gaziantep Basketbol: 82-58 TOFAŞ-Darüşşafaka: 97-81. Öte yandan Kadınlar Basketbol Ligi'nin ilk haftasında sonuçlar şu şekilde: Galatasaray-Mersin BŞB: 82-73, Adana ASKİ- Hatay BŞB: 44-57, Çukurova Basketbol-Beşiktaş: 78-69, Fenerbahçe-Orman Gençlik: 83-65, Bellona.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN