Söz dizisinde Hafız kimdir? Ali Haydar Bozdağ kimdir, hayatı

Söz dizisinde Hafız kimdir? Ali Haydar Bozdağ kimdir, hayatı

Söz dizisi son bölümde şehit olan Hafız kimdir? Hafız ismi ile anılan Ali Haydar Bozdağ kimdir, hayatı şehit sahnesinden sonra Google gibi arama sayfalarında aranıyor. Ali Haydar Bozdağ karakterini canlandıran Mustafa Yıldıran kimdir? İşte Mustafa Yıldıran ve Hafız hakkında merak edilen her şey haberimizde...

Söz dizisi son bölümde Şehitliğe düzenlenen saldırıda şehit olan Hafız kimdir? Ali Haydar Bozdağ kimdir? Hayatı ve eşinin ölümü sosyal medtyada merak edilmeye başlandı. Ali Haydar Bozdağ karekterine hayat veren oyuncu Mustafa Yıldıran kimdir sorusunun yanıtı ve Hafız'a dair tüm ayrıntıları haberimizde bulabilirsiniz. 

Dün akşam yayınlanan Söz dizisinde teröristler Osmanlı şehitliğine saldırdı ve Hafız adı ile bilinen Ali Haydar Bozdağ kimdir? sorusu sosyal medyada gündem oldu. Hafız kimdir? sorusunun yanıtını merak edenler için araştırdık .Hafız bir gece önce rüyasında şehit olacağını görmüştü. Bayrağı hedef alan tererist grubu engellemeye çalışırken şehit olan Hafız'ın hayatı ve eşinin ölümü internet ortamında konuışulmaya başlandı. Hafız Karekterine hayat veren Mustafa Yıldıran kimdir? Oyuncu Mustafa Yıldıran hangi yapımlarda oynadı? İşte Mustafa Yıldıran hakkında herak edilen herşey...

18-04/03/soz-hafiz-kimdir-1522740148.jpg

SÖZ HAFIZ KİMDİR? ALİ HAYDAR DOZDAĞ HAYATI

Görev: Muhabere Uzmanı

Rütbe: Başçavuş

Lakap: Hafız

Araziyi ve yöreyi iyi bilir. Gerçekten hafızdır. Dindar bir ailede yetişmiştir. Boş konuşmaz, geyik yapmaz. Konuştuğu zaman da bilgece ve hikmetli sözler söyler. Sabırlı ve soğukkanlıdır.

HAFIZ ŞEHİT OLUYOR

SÖZ dizisinde: Biyolojik silahın patlamasıyla tam bir dehşetin ortasında kalan Tim, çaresiz ve öfkelidir. Fakat daha büyük bir tehlike Selim’in ele geçirdiği silahtır. Tim bu silahı Selim’den almak ve ölen masumların intikamı için nefeslerin tutulduğu zorlu bir operasyona çıkacaktır. 

HAFIZ KENDİ EŞİ FATMA'YI VURUYOR

Derman bir yandan Medusa planı için çalışırken diğer yandan ateşeden Dalgakıran harekâtını durdurmak için bir eylem emri alır. Derman, kutsal şehitliğimize saldıracaktır! Ama Tim buna izin vermemek için canını bile vermeye hazırdır. Öyle de olacaktır. Tim üyesi Hafız, şehitlik saldırısında bayrağımızı göklerden indirmek isteyen teröristlerin ateşi altında kalacak ve bayramız uğruna şehit olacaktır. 

18-04/03/mustafa-yildiran-kimdir.jpg

MUSTAFA YILDIRAN KİMDİR? 

SÖZ Dizisinde Hafız karakterini oynayan oyuncu Mustafa Yıldıran'dır. 1 Ocak 1984 doğumlu yetenekli oyuncu İstanbul'da hayata gözlerini açmıştır. Dokuz Eylül Ünşiversitesi'nden mezun olmuştur.

Doğum yeri İstanbul Mustafa Yıldıran, günümüz televizyonlarının en popüler ve en çok merak edilen isimlerinden birisi olarak dikkatleri çekmiştir.

Mustafa Yıldıran Kimdir?

Adı Soyadı: Mustafa Yıldıran

Doğum Tarihi: 25.04.1980

Nereli: İstanbul

Burcu:Boğa

Kilosu: 71 kg

Boyu:1.78

Göz Rengi: Kahverengi

Saç Rengi: Siyah
Eğitim Durumu: Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunluk Bölümü

Sevgilisi:Yok

Evli mi: Hayır

Eşi: Yok

instagram Hesabı: www.instagram.com/mustafa9yildiran

Twitter Hesabı: twitter.com/mustfa9yildiran

Facebook Hesabı: Bilinmiyor

Mustafa Yıldıran Biyografisi

Mustafa Yıldıran 1980 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiş ve eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar bölümünde tamamlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2015 senesinde rol aldığı Filinta dizi filmde yaşayan Mustafa Yıldıran daha sonra İçerde dizisi Mestan karakterinde canlandırmıştır. Star TV’de yer alan ünlü oyuncu başrolde Tolga Sarıtaş’ın yer aldığı Söz dizi film kadrosunda yer almakta ve Başçavuş Ali Haydar karakterini canlandırmaktadır.

18-04/03/soz-hafiz-1522738461.jpg

Mustafa Yıldıran günümüz televizyonlarında en popüler ve en çok ilgi çeken isimleri arasında yer almaktadır. Küçük yaşlardan itibaren oyunculuğa ciddi anlamda meraklı olan ve zaman içerisinde kendisini bu alanda geliştiren ünlü oyuncu küçük yaşlardan itibaren oyunculuk eğitimlerini almış ve okulunda da gayet başarılı bir öğrenci olarak devam etmiştir. Başarılı geçen eğitim hayatı sonrasında üniversitesini 2001 senesinde kazanmıştır. 2005 senesinde okulundan başarılı bir halde mezun olan ve kısa bir zaman dilimi sonrasında profesyonel kariyer hayatına ilk adımlarını atmıştır. Bu kariyer beraberinde çok daha farklı alanları da getirmiştir. Tiyatro üzerinde daha fazla duran Mustafa Yıldıran hayallerini gerçekleştirmek için hedeflerini her zaman yüksek tutmuştur.

SÖZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN 

Mustafa Yıldıran yakışıklı görüntüsü ve mükemmel oyunculuk yetenekleri ile beraber kısa süreler içerisinde adından ciddi anlamda söz ettirmeye başlamıştır. Devlet tiyatrolarının zaman içerisinde kadrolu sanatçılarından birisi olarak ön plana çıkmıştır. Özellikle görüntüsü ile beraber oyunculuk sektöründe en iyiler arasında yer almayı başarmış ve birçok önemli tiyatro organizasyonları içerisinde yer alarak kendisini geliştirmiş ve kariyerinde somut adımlar atma yoluna girmiştir. TRT ekranlarında yayınlanan ve kısa bir zaman dilimi içerisinde fark yaratan projeler arasında yer alan Filinta dizisi kadrosu arasında ilk televizyon deneyimini edinme şansına sahip olmuştur. Aynı zamanda İçerde dizisi ile de kötü karakterde rol almasına rağmen ciddi anlamda popülerliğe sahip olmuştur.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN