Spiker acı gerçeği canlı yayında öğrendi, haberi güçlükle sunabildi

Spiker acı gerçeği canlı yayında öğrendi, haberi güçlükle sunabildi

İsrail'in en eski bir kaç televizyonundan biri olan Kanal 1'in kapatılma kararını canlı yayında öğrenen İsrailli haberci Geula Even, haberi güçlükle sunabildi.

İsrailli haberci Geula Even, önce İsrail Meclisi'nin kararını okudu ardından da yutkunarak izleyicilere veda etmeye çalıştı. Kanal 1'in de bağlı olduğu İsrail Yayıncılık Kurumu'nun kapatılma kararının bir süredir konuşulduğu ancak televizyon çalışanlarının bu denli hızlı bir adım beklemediği belirtiliyor.

BBC Türkçe'de yer alan haberde, aynı kanalda ekran önünde ve gerisinde çalışanlar, uygun bir veda yapmalarına fırsat tanınmamasını da eleştirdi. İsrail Yayıncılık Kurumu'nun farklı bir isimle ve daha küçük ölçekli bir yapıyla devam edeceği ifade ediliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN