Alex: Başarılar Fenerbahçem

Alex: Başarılar Fenerbahçem

Fenerbahçe'nin efsanelerinden Alex de Souza, akşamki derbi maçı ile ilgili, İnstagram adresinden "Başarılar Fenerbahçem" yazdı.

Fenerbahçe'nin efsane kaptanı Alex de Souza, Beşiktaş derbisi öncesi sarı lacivertlilere başarılar diledi. Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışını ilgilendiren derbi maça saatler kalırken, kritik müsabaka öncesi sarı lacivertli takımın efsane Brezilyalısı Alex de Souza'dan da Türkçe mesaj geldi. Instagram hesabından Beşiktaş'a attığı bir golün ardından yaşadığı sevincin yer aldığı fotoğraf karesini paylaşan Alex, altına da "Başarılar Fenebahçem" notunu düştü. Alex'in bu sözleri takipçilerinin büyük beğenisini topladı.

16-02/29/alexx.jpg

Alex, Beşikaş maçında attığı bir golden sonraki sevincini fotoğraf olarak takipçileriyle paylaştı.  / FOTOĞRAF: SOSYAL MEDYA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN