Ali Koç bombayı patlatıyor! Kanarya'ya 50 milyon euroluk orta saha! 19 yıl sonra ilk kez: Appiah devreye girecek...

Ali Koç bombayı patlatıyor! Kanarya'ya 50 milyon euroluk orta saha! 19 yıl sonra ilk kez: Appiah devreye girecek...

Gelecek ay Aziz Yıldırım ile başkanlık için yarışacak olan Ali Koç, transferde bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Koç, transferde 19 yıl aradan sonra bir ilke imza atmak için çalışmalara başladı. Koç, 50 milyon euroluk süper yıldıza kancayı taktı.

Pazar akşamı deplasmanda Galatasaray'ı mağlup ederek tarihi bir zafer elde eden Fenerbahçe, Süper Lig'deki şampiyonluk şansını sürdürdü. Son hafta evinde İstanbulspor'u konuk edecek sarı-lacivertli ekip, yeni sezonun transfer çalışmalarına başladı. Kanarya, 50 milyon euroluk orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

A Spor'un İngiliz basınından derlediği habere göre; Fenerbahçe, İngiliz devi Arsenal formasını terleten Ganalı orta saha oyuncusu Thomas Partey için ısrarını sürdürüyor.

İngiliz ekibinin İspanyol teknik adamı Arteta'nın Ganalı oyuncuyu gözden çıkardığı bu yüzden de takımdan ayrılmasına onay verebileceği iddia edildi. 2025 yılına dek Arsenal ile sözleşmesi bulunan Ganalı orta saha oyuncusu, bu sezon Arsenal forması altında 16 karşılaşmada görev alırken takımına skor katkısı sunamadı.

Güncel piyasa değeri 20 milyon euro olan orta saha oyuncusu için bugüne dek toplamda 50 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Kanarya, Ganalı oyuncuyu kadrosuna katması halinde 19 yıl aradan sonra ilk kez bir Ganalı orta saha oyuncusunu kadrosuna katmış olacak. Sarı-lacivertli ekip son olarak 2005 yılında Stephen Appiah'ı kadrosuna katmış ve Ganalı oyuncu ile 2008 yılında yollarını ayırmıştı. Sarı-lacivertli ekip, 2005 yılından bu yana kadrosuna Ganalı orta saha transferi yapmamıştı.

Appiah'ın bu transfer için Fenerbahçe'ye yardımcı olacağı iddia edildi.

Thomas Partey - Player profile 23/24 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN