Aslan'dan Beşiktaş'a transfer çalımı! Kartal'ın eski yıldızı Galatasaray'a transfer oluyor...

Aslan'dan Beşiktaş'a transfer çalımı! Kartal'ın eski yıldızı Galatasaray'a transfer oluyor...

Yaz transfer döneminde orta sahasını güçlendirme kararı alan Galatasaray, gözünü İngiltere'ye dikti. Aslan, ezeli rakibi Beşiktaş'ın eski yıldızını kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Pazar akşamı evinde ağırladığı Fenerbahçe'ye 0-1 mağlup olarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Galatasaray, 38. hafta karşılaşmasında Konyaspor'un konuğu olacak. Sarı-kırmızılı ekip, karşılaşmadan bir puanla ayrılması halinde dahi ligdeki 24. zaferine ulaşacak. Yeni sezonun planlamasına şimdiden başlayan sarı-kırmızılı ekip, ezeli rakibi Beşiktaş'ın eski yıldızını kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Bu sezon orta saha oyuncularından yeteri kadar katkı alamayan Galatasaray, yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde başarıyı hedefliyor. Bu doğrultuda orta sahasını güçlendirme kararı alan sarı-kırmızılı ekip, gözünü Beşiktaş'ın eski yıldızına dikti.

Yeni sezonda hayata geçecek olan yeni yabancı kuralı nedeniyle kaliteli yabancı oyuncuları kadrosuna katmayı planlayan Galatasaray, Beşiktaş'ın eski yıldızına kancayı taktı.

A Spor'un haberine göre; Orta sahaya takviye yapmayı hedefleyen Galatasaray, gözünü İngiltere'ye dikti. Aslan, 2019-2020 sezonunda kiralık olarak Beşiktaş formasını terleten Mohamed Elneny'i kadrosuna katmak için harekete geçti.

Bu sezon Arsenal forması altında yalnızca 6 karşılaşmada görev alan Mısırlı orta saha oyuncusu, bu karşılaşmalarda yalnızca 95 dakika süre aldı.

Güncel piyasa değeri 4.5 milyon euro olan Mısırlı oyuncunun sezon sonunda İngiliz devine veda etmesine kesin gözüyle bakılıyor. Yıldız orta saha oyuncusunun sarı-kırmızılı ekibe transfer olmaya sıcak bakabileceği öne sürüldü.

İngiltere Premier Lig | Arsenal, Mohamed Elneny'nin sözleşmesini uzattı- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN