Beşiktaş tek taşla iki kuşu birden vurdu! Mourinho ile Quaresma aynı anda geliyor. Hasan Arat duyurdu, 15 Haziran'da sahada

Beşiktaş tek taşla iki kuşu birden vurdu! Mourinho ile Quaresma aynı anda geliyor. Hasan Arat duyurdu, 15 Haziran'da sahada

Beşiktaş'ta teknik direktör arayışı sürerken masada en çarpıcı isimlerinden biri Portekizli deneyimli hoca Jose Mourinho bulunuyor. Siyah-beyazlı yöneticiler Mourinho ile birlikte yardımcı antrenör olarak eski yıldız futbolcuları Quaresma'yı düşünüyor. Beşiktaş tek taşla iki kuşu birden vurdu! Başkan Hasan Arat taraftara müjdeli haberi duyurdu. 15 Haziran'da sahada olacak. İşte sürpriz transferin detayları haberimizde...

Süper Lig'de istediği sonuçları elde edemeyen Beşiktaş'ta hedef Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götürmek. Teknik direktör arayışına devam eden siyah-beyazlılarda hedef Portekizli hoca Jose Mourinho'yu takımın başına getirmek. Görüşmeler devam ederken sıcak bir gelişme yaşandı. Beşiktaş tek taşla iki kuşu birden vurdu! Mourinho ile Quaresma aynı anda geliyor. Başkan Hasan Arat taraftara müjdeli haberi verdi. Ricardo Quaresma 15 Haziran'da sahada olacak.

BEŞİKTAŞ TEK TAŞLA İKİ KUŞU BİRDEN VURDU

Teknik direktör koltuğuna Jose Mourinho'yu getirmek isteyen Beşiktaş, taraftarı heyecanlandıracak bir imza atmaya hazırlanıyor. Yayınlanan son haber gündeme bomba gibi düştü. Siyah-beyazlıların Mourinho’nun ekibine, kulübün efsane ismi Ricardo Quaresma’yı dahil edileceği ifade edildi.

yeni-proje-2024-05-22t124405-291.jpg

15 HAZİRAN'DA SAHADA OLACAK

Portekiz’de bölgedeki dezavantajlı çocuklara yardım toplanması için 15 Haziran’da Algarve Stadyumu'nda bir futbol maçı düzenlenecek. Children Legends ile Scottish Rangers FC Legends adlı iki takımdan oluşturulacak. Bu takımlar uluslararası sahneden birçok futbol efsanesini bir araya getirecek. Burada Ricardo Quaresma'da yer alacak.

yeni-proje-2024-05-22t124422-448.jpg

Başkan Hasan Arat'ın burada görüşmeleri sıkılaştıracağı belirtilirken Portekizli efsanenin üçüncü kez Beşiktaş ile anlaşması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN