Beşiktaş'a 179 milyon euroluk süper yıldız! Kartal yılın transfer bombasını patlatıyor: 178 gol 267 asist...

Beşiktaş'a 179 milyon euroluk süper yıldız! Kartal yılın transfer bombasını patlatıyor: 178 gol 267 asist...

Gelecek sezon şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Beşiktaş, transfer operasyonuna şimdiden başladı. Kartal, 179 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Süper Lig'in 35. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Rizespor'u 3-2 mağlup eden Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Gelecek sezon şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen siyah-beyazlı ekip, 179 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşayan Beşiktaş, gelecek sezonun planlamasına şimdiden başladı. Bir yandan yeni teknik adam arayışlarını sürdüren siyah-beyazlı ekip, bir yandan da takviye operasyonuna başladı.

TRT Spor'un haberine göre; Teknik adam arayışlarını hızlandıran Beşiktaş, Portekiz devi Benfica ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Arjantinli süper yıldız Ángel Di María'yı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Kartal'ın 36 yaşındaki süper yıldızı transfer gündemine aldığı öne sürüldü. Siyah-beyazlı ekibin, tecrübeli golcü ile kısa süre içerisinde resmi temaslara başlaması bekleniyor. Güncel piyasa değeri 4 milyon euro olan 36 yaşındaki süper yıldız, bu sezon 46 karşılaşmada görev alırken 16 gol 15 asiste imza attı.Ángel Di María - Player profile 23/24 | Transfermarkt

Arjantinli yıldız için bugüne dek toplamda 179 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Yıldız golcü, futbol kariyeri boyunca toplamda 766 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 178 gol 267 asiste imza attı. Ángel Di María transferinde kısa süre içerisinde sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN