Beşiktaş'ın rakipleri hangi takımlar? Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki muhtemel rakipleri

Beşiktaş'ın rakipleri hangi takımlar? Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki muhtemel rakipleri

Son dakika: Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki muhtemel rakipleri belli oldu. Peki Beşiktaş'ın ikinci ön eleme turundaki rakipleri hangi takımlar? İşte kura çekimi sonrası Beşiktaş'ın rakipleri.

Beşiktaş'ın Avrupa Ligi'ndeki rakipleri belli oldu. UEFA öncelikle ilk eleme turu kurasını çekti. İlk eleme turunda 12 gruba ayrılan takımlar eşleşti. İlk eleme turu kura çekiminin yapılmasının ardından Beşiktaş'ın da aralarında bulunduğu 27 takım ve ilk eleme turundaki 47 eşleşmedeki takımlar 7 gruba ayrıldı.

BEŞİKTAŞ'IN AVRUPA LİGİ'NDEKİ MUHTEMEL RAKİPLERİ BELLİ OLDU

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi ikinci ön eleme turunda, B36 Torshavn (Faroe Adaları) - St Joseph's (Cebelitarık) eşleşmesinin galibiyle, Karadağ ekibi OFK Titograd'ın eşleşmesinin sonundan üstün çıkacak takımla karşılaşacak. İkinci ön eleme turu maçları 26 Temmuz, 2 Ağustos tarihlerinde oynanacak.

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde 2. ön eleme turundaki muhtemel rakipleri belirlendi. Kura çekimine seri başı olarak katılan Siyah-beyazlılar, ikinci ön eleme turunda Faroe Adaları ekibi B36 Torshavn ve Cebelitarık takımı St Joseph's eşleşmesinin galibiyle, Karadağ temsilcisi OFK Titograd'ın eşleşmesinin sonundan üstün çıkacak takımla karşı karşıya gelecek. İkinci ön eleme turu maçları 26 Temmuz, 2 Ağustos tarihlerinde oynanacak.

BEŞİKTAŞ TARAFTARI MESAİYE BAŞLADI

Sosyal medyayı çok aktif kullanan Beşiktaş taraftarı, transfer için ismi geçen Davy Klaassen, Rafael ve Daniel Sturridge’in sosyal medya hesaplarını ’Come to Beşiktaş’ yazarak adeta bombardımana tuttu. Transfer dönemlerinde sosyal medyada çok aktif olan Beşiktaş taraftarı mesaiye başladı. Geçtiğimiz sezon özellikle Pepe transferinde çok etkin bir rol oynayan siyah-beyazlılar, Beşiktaş’ın gündeminde olduğu iddia edilen 3 futbolcuyu mesaj bombardımanına tuttu. Everton forması giyen Davy Klaassen, Lyon’da oynayan Brezilyalı futbolcu Rafael ve Liverpool’a geri dönen Daniel Sturridge’in sosyal medyada paylaştığı her fotoğrafa Beşiktaşlı taraftarlar yüzlerce mesaj gönderdi. Golcü oyuncu Daniel Sturridge’in sosyal medya hesabına birkaç hafta önce mesaj yollamaya başlayan Beşiktaşlıar, sağ bek transferi için gündemde olan Rafael’i de mesaj yağmuruna tuttu. Bu isimlerin ardından Talisca’nın yerine kadroya katılması gündemde olan Davy Klaassen, Beşiktaş taraftarının yeni hedefi oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN