Beşiktaş'ın yeni hocası belli oldu! 23 yıl sonra ilk kez...

Beşiktaş'ın yeni hocası belli oldu! 23 yıl sonra ilk kez...

Fernando Santos ile yollarını ayıran Beşiktaş, teknik adam arayışlarını hızlandırdı. Kartal, 23 yıl aradan sonra bir ilke imza atmak için düğmeye bastı.

Geçen hafta alınan Samsunspor beraberliği sonrasında Portekizli çalıştırıcı Fernando Santos ile yollarını ayırma kararı alan Beşiktaş, yeni teknik adam arayışlarını hızlandırdı. Yeni hocasını İtalya'da bulan siyah-beyazlı ekip, 23 yıl sonra bir ilke imza atmak için çalışmalara başladı.

Tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşayarak bu sezon 5 farklı teknik direktör ile çalışan Beşiktaş, Fernando Santos ile yaşadığı ayrılık sonrasında sezonu Serdar Topraktepe ile tamamlama kararı aldı. Gelecek sezon için teknik adam arayışlarına başlayan siyah-beyazlı ekip, yeni hocasını İtalya'da buldu.

Fotmmaç'ın haberine göre; Sezonu Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu olarak tamamlamayı hedefleyen Beşiktaş, gözünü İtalya'ya dikti.

23 YIL SONRA TARİHE GEÇECEK

Siyah-beyazlı ekibin İkinci Başkanı Hüseyin Yücel'in son olarak Lazio'da görev alan İtalyan teknik adam Maurizio Sarri ile randevulaştığı ve görüşmenin Floransa'da olacağı öne sürüldü. Yücel'in 65 yaşındaki İtalyan teknik adamı Beşiktaş'a gelme konusunda ikna etmeye çalışacağı ileri sürüldü.

Roma ve Fiorentina'da Maurizio Sarri sesleri | Goal.com Türkçe

Kartal, İtalyan teknik adam ile sözleşme imzalaması halinde 2001 yılından bu yana ilk kez bir İtalyan teknik adam ile çalışacak. Siyah-beyazlı ekibi son olarak 2000-2001 sezonunda Nevio Scala çalıştırmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN