Beşiktaş'ın yeni hocası resmen açıklandı! 'İstanbul'da bir otelde görüştük...'

Beşiktaş'ın yeni hocası resmen açıklandı! 'İstanbul'da bir otelde görüştük...'

Fernando Santos ile yaşanan ayrılık sonrasında yeni teknik adam arayışlarına başlayan Beşiktaş'ta düğüm çözüldü. Kartal'ın yeni patronu canlı yayında açıklandı.

Dün akşam sahasında konuk ettiği Hatayspor ile 2-2 berabere kalarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Sezonu Serdar Topraktepe yönetiminde tamamlama kararı alan siyah-beyazlı ekibin yeni hocası büyük oranda belli oldu.

Perşembe akşamı Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor ile şampiyonluk mücadelesi verecek olan Beşiktaş, Fernando Santos ile yaşanan ayrılık sonrasında teknik adam arayışlarına başlamıştı. Yeni sezonda siyah-beyazlı ekibin hangi ismin çalıştıracağı merak konusu olurken düğüm çözüldü. Kartal'ın yeni patronu netlik kazandı.

Sporx'nin haberine göre; Dün akşam oynanan Hatayspor karşılaşması sonrasında TGRT Haber'e konuşan Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, son olarak İtalyan devi Roma'yı çalıştıran Portekizli çalıştırıcı Jose Mourinho ile görüştüklerini açıkladı.

'ÜCRETİNİ BEN KARŞILAYACAĞIM'

Portekizli hocanın maaşını kendisini karşılayacağını açıklayan Yücel, tecrübeli teknik adamın geçtiğimiz ay İstanbul'a geldiğini duyurdu.

Tecrübeli teknik adamın 10 milyon euronun altında bir maaş kazanacağını duyuran Yücel, açıklamasında "Jose Mourinho'nun ücretini ben karşılayacağım. 15 Milyon € maaş yalan haber! 10 Milyon euro altı olacak! Sponsorlarla birlikte ücreti ben karşılayacağım! Bir ay önce Jose Mourinho ile İstanbul'da bir otelde görüştük! İstanbul'a getirdik, evet! Evet. Çok uzun kontratlar, anlaşmalar gerekiyor bu tip imzalarda. %50'sine kadar geldik" ifadelerini kullandı.

Jose Mourinho eski takımına geri dönmek istiyor- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Yücel'in bu açıklaması sonrasında Portekizli çalıştırıcının yeni sezonda Beşiktaş'ta çalışmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN