Beşiktaş'ta Al Musrati krizi! 12 milyon euro ödenmişti...

Beşiktaş'ta Al Musrati krizi! 12 milyon euro ödenmişti...

Devre arasında 12 milyon euro bonservis bedeliyle takıma katılan ve gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaratan Libyalı orta saha oyuncusu Al Musrati, siyah-beyazlı camiada krize neden oldu.

Sezon başından bu yana beklentilerin altında kalarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş'ta Al Musrati krizi yaşanıyor. Devre arasında takıma katılan ancak performansıyla hayal kırıklığı yaratan yıldız orta saha oyuncusunun, Samsunspor beraberliği sonrasında görevine son verilen Fernando Santos'un tüm itirazlarına rağmen transfer edildiği ortaya çıktı.

Sezona Şenol Güneş ile başlayan ancak daha sonrasında Burak Yılmaz, Samet Aybaba, Serdar Topraktepe ve son olarak Fernando Santos ile çalışan Beşiktaş, Samsunspor karşısında alınan beraberliğin ardından Portekizli çalıştırıcının görevine son verdi.

Yeniden teknik adam arayışına başlayan Beşiktaş'ta ekipte yeni hocanın kim olacağı merak konusu olurken siyah-beyazlı ekipte Al Musrati krizi yaşanıyor.

A Spor'un haberine göre; 12 milyon euro bonservis bedeli karşılığında devre arasında Beşiktaş'a imza atarak siyah-beyazlı ekibin tarihindeki en pahalı transfer olan Libyalı orta saha oyuncusu, Santos'un tüm itirazlarına rağmen takıma katıldı.

Fernando Santos'un, Libyalı oyuncunun transferine, "Kendisini iyi tanıyorum. Çevre kontrolü yok. Oyunu iki yönlü oynama özelliğine sahip değil" sözleriyle karşı çıktığı öne sürüldü. Portekizli oyuncunun bu nedenle Libyalı oyuncuya forma şansı vermediği ileri sürüldü.

12 milyon euro karşılığında takıma katılan Libyalı yıldız, Beşiktaş forması altında 7 karşılaşmada görev alırken 457 dakika sahada kaldı ve takımına skor katkısı üretemedi. Santos ile yaşanan ayrılık sonrasında yıldız orta saha oyuncusunun ilk 11'e dönmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN