Fatih Terim, Porto maçı 11'ini belirledi

Fatih Terim, Porto maçı 11'ini belirledi

Şampiyonlar Ligi D grubunda güçlü Portekiz temsilcisi Porto'yu ağırlayacak temsilcimiz Galatasaray'da Fatih Terim, kritik mücadele öncesi 11'ini belirledi.

Şampiyonlar Ligi D grubunun 6. ve son karşılaşmasında sahasında Porto'yu ağırlayacak temsilcimiz Galatasaray galibiyetten başka bir ihtimali düşünmüyor. Teknik direktör Fatih Terim kritik mücadele öncesi 11'ini belirledi.

Spor Toto Süper Lig'de üst üste istemediği sonuçlar alan sarı kırmızılılar Porto mücadelesiyle birlikte yükselişe geçmek istiyor.

18-12/10/5c0e3cfa66a97c988a30e4a4.jpg

beIN SPORTS'da yer alan habere göre, topladığı 4 puanla grubun 3. sırasında yer alan Galatasaray, sahasında Porto'yu mağlup ettiği takdirde Schalke-Lokomotiv maçının sonucuna bakılmaksızın UEFA Avrupa Ligi'ne katılmayı garantileyecek.

Öte yandan hafta sonu ligde Medipol Başakşehir ile çok kritik bir karşılaşmaya çıkacak olan sarı kırmızılılarda oyuncular tamamıyla Porto mücadelesine konsantre olmuş durumda.

18-12/10/5c0e3cfaae298bb9444a09cc.jpg

Şampiyonlar Ligi'nde son 4 maçtır gol atamayan sarı kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim'in ligde cezası sebebiyle faydalanamadığı Ryan Donk ve Badou Ndiaye gibi isimlere Portekiz temsilcisi karşısında şans vermesi bekleniyor.

Terim'in defans hattında Linnes, Maicon, Ozan ve Nagatomo 4'lüsüne şans vermesi beklenirken, savunmanın önündeki üçlüyü de Fernando, Ndiaye ve Donk'tan oluşturacağı öğrenildi.

18-12/10/5c0e3cf766a97c988b59cd6a.jpg

Kanatlarda Gary Rodrigues ile birlikte Henry Onyekuru'yu oynatmayı planlayan Fatih Terim'in, ileri uçta ise 5 maç aradan sonra Çaykur Rizespor filelerini havalandıran Eren Derdiyok'a görev verme ihtimali son derece yüksek.

Sarı kırmızılılar Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı antrenmanın ardından Porto mücadelesi için kampa girecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN