Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! Yıldız oyuncu İsmail Kartal'ı kenara çekerek gitmek istediğini söyledi: Ali Koç çıldırdı...

Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! Yıldız oyuncu İsmail Kartal'ı kenara çekerek gitmek istediğini söyledi: Ali Koç çıldırdı...

Süper Lig'de şampiyonluk yolunda ağır yala alan Fenerbahçe'de sarsılmalar devam ediyor. Galatasaray ile puan farkı kapanmazken taraftarlar teknik patron İsmail Kartal ve yönetime sitem etmeye devam ediyor. Gelen son dakika bilgisi ise Başkan Ali Koç'u sinir krizine soktu. Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! Yıldız oyuncu İsmail Kartal'ı kenara çekerek gitmek istediğini söyledi. İşte sürpriz ayrılığın perde arkası...

Fenerbahçe şampiyonluk yolunda ağır yara ile gündemden düşmek bilmiyor. Takımda birçok sıkıntı peş peşe ortaya çıkarken bazı oyuncular şimdiden gemileri terk etmeye başladı. Son olarak performansıyla bu sezon dikkatleri üstüne çeken yıldız oyuncu takımdan ayrılma kararı aldı. Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! 24 yaşındaki oyuncu İsmail Kartal'ı kenara çekerek gitmek istediğini söyledi. Başkan Ali Koç sinirden çıldırdı.

İSMAİL KARTAL'A BİZZAT AÇIKLADI: YILDIZ OYUNCU TAKIMA VEDA EDİYOR

Fotospor'da yer alan habere göre, Fenerbahçe'de yeni sezonda Sebastian Szymanski takıma veda edecek. Polonyalı oyuncunun menajeri Mariusz Piekarski, İstanbul'a gelerek teknik direktör İsmail Kartal ile görüştü. Menajeri 24 yaşındaki oyuncunun yoluna Avrupa'nın 5 büyük liginden birisinde devam etmek istediğini iletti.

yeni-proje-2024-05-04t104512-599.jpg

AVRUPA DEVLERİNİ PEŞİNE TAKMIŞ DURUMDA

Oyuncusu için makul bir transfer bedeli belirlenmesini istedi. Şu ana kadar İngiltere'den 3, Almanya'dan ve İtalya'dan 2, İspanya ve Fransa'dan da 1'er takımın kendisiyle temas kurduğunu iddia etti. Başkan Ali Koç ise bu transferden en az 20 milyon euro bonservis almak istiyor.

yeni-proje-2024-05-04t104523-939.jpg

Görüştüğü yöneticilerden Syzmanski'ni gelecek sezon Fenerbahçe'de devam etmeme kararını göz önüne alarak fiyat belirlemelerini talep etti. Ocak ayında getirdiği teklifin reddedilmesinden sonra yaşanan süreci hatırlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN