Fenerbahçe'den 640 milyon euro'luk dev kulübe gidiyor! Newcastle İrfan Can Kahveci'ye hayran kaldı

Fenerbahçe'den 640 milyon euro'luk dev kulübe gidiyor! Newcastle İrfan Can Kahveci'ye hayran kaldı

Sports Digital kanalında Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta yaşanan sıcak gelişmeleri aktaran Yağız Sabuncuoğlu Sarı Lacivertli yıldızlara gelen resmi transfer tekliflerini duyurdu. İşte Sabuncuoğlu'un gündeme damga vuran o istihbaratları...

'Insider' programında yaptığı açıklamalar ve verdiği bilgilerle hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş cephesinde heyecan yaratan Yağız Sabuncuoğlu; Szymanski, İrfan Can Kahveci, Gedson Fernandes ve Salih Özcan hakkında çok önemli istihbaratlar paylaştı. İşte Sabucuoğlu'nun o ifadeleri...

İSMAL YÜKSEK UMARIM EURO 2024'E YETİŞİR

İsmail Yüksek sezonu kapattı, ayağında üç bağın ikisi kopmuş durumda dilerim EURO 2024'e yetişir. Ayağında çok fazla ödem vardı onlardan kurtulmaya başladı.

gk5-7cdwkaad-f2.jpg

SZYMANSKİ VE İRFAN CAN KAHVECİ'NİN TALİBİ ÇOK

Szymanski'nin menajeri İstanbul'a geldi, Beşiktaş maçını izledi. Szymanski için birden fazla teklif var ama kulübe ulaşan resmi bir şey yok. Newcastle İrfan Can Kahveci'yi istiyor. İrfan'ın menajerine ulaştılar ama sadece Newcastle değil Sevilla da İrfan'ı istiyor. 'Fenerbahçe 25-30 milyon euro'dan aşağı bırakmayacak' diyorlar ama İrfan'ın Fenerbahçe ile 1 yıllık kontratı kaldı onun için İrfan'a 25-30 vermeleri çok zor.

f4urltewkaaa2gi.jpg

(İrfan Can Kahveci Fenerbahçe ile sözleşme uzatmadan 1 yıl daha Sarı Lacivertli formayı giymeye devam ederse, bedavaya takımdan ayrılabilir)

gmmqe5awyaamok1.jpg

ALİ KOÇ KARARINDAN VAZGEÇTİ

Ali Koç yönetimini değiştirecek, başkan daha güçlü isimlerle çalışmak istiyor. Ali Koç daha önce 'ben bırakacağım' deyince Sadettin Saran tüm hazırlıklarını yapmıştı ama Ali Koç fikrini değiştirince Saran büyük bir hayal kırıklığına uğradı. Çünkü Sadettin Saran teknik direktör görüşmeleri bile yapmıştı.

depophotos-18258766.jpg

BEŞİKTAŞ NURİ ŞAHİN'LE GÖRÜŞTÜ

Hasan Arat Nuri Şahin'le bir görüşme yaptı. Flick çok soruluyor ama yıllık 6 milyon euro'dan 3 yıllık kontrat istiyor. Beşiktaş yönetimi yeni nesil Sportif Direktörle birlikte genç bir teknik direktör oluşumu istiyor. Nuri Şahin eğer gelirse genç ekibiyle birlikte gelecek, onlar çoktan çalışmalara başladı bile.

nuri-sahin-besiktas.jpg

Beşiktaş Salih Özcan'la görüşüyor, Süper Lig'den bazı kulüpler de Salih'le ilgileniyor. Bir La Liga'dan bir Bundes Liga'dan iki tane sol bekin peşindeler. Beşiktaş Masuaku ile yollarını ayıracak, yönetim santrafor, sol açık, sol stoper ve 8 numara transferleri yapacak. Ayrıca Gedson Fernandes için bir Süper Lig kulübü çift haneli rakamı vermek için hazır.

gedson.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN