Fenerbahçe'nin eski yıldızından İsmail Kartal'a sert tepki: "İsmail Kartal’ın yaptığı değişiklikler..."

Fenerbahçe'nin eski yıldızından İsmail Kartal'a sert tepki: "İsmail Kartal’ın yaptığı değişiklikler..."

Türkiye Kupası'nın ardından Konferans Ligi'ne de veda eden Fenerbahçe'de İsmail Kartal, eleştiri oklarının hedefindeki isim haline geldi. Kanarya'nın eski yıldızı, Olympiakos karşısında alınan yenilgiden İsmail Kartal'ı sorumlu tutarak dikkat çekici açıklamalara imza attı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde evinde ağırladığı Yunan ekibi Olympiakos'a elenerek taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın koltuğu sallanmaya başladı. Tecrübeli teknik adam, oyun ve oyuncu tercihleriyle eleştiri oklarının hedefindeki isim haline gelirken Fenerbahçe'nin eski yıldızı, sarı-lacivertli ekibin teknik adamını hedef alan açıklamalara imza attı.

2013-2014 sezonundan bu yana hasret kaldığı Süper Lig şampiyonluğuna sezon sonunda ulaşmayı amacıyla Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nın ardından UEFA Avrupa Ligi'ne de veda etti. İddialı bir kadro kurarak sezona tüm kulvarlarda şampiyonluk parolasıyla başlayan Fenerbahçe'de İsmail Kartal, eleştiri oklarının hedefindeki isim haline geldi.

2017-2019 yılları arasında Fenerbahçe formasını terleten geçtiğimiz yaz transfer sezonunda ise Yunan ekibi Olympiakos ile yollarını ayırarak Güney Kıbrıs ekibi Apollon Limassol'a imza atan Fransız orta saha Mathieu Valbuena, sarı-lacivertli ekibin Yunan ekibi karşısında aldığı yenilgi nedeniyle İsmail Kartal'ı sorumlu tuttu.

Mathieu Valbuena, Fenerbahçe'nin Avrupa'dan elenme sebebini açıkladı- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

'İSMAİL KARTAL KÖTÜ DEĞİŞİKLİKLER YAPTI'

Fanatik'ten Emre Günayı'na konuşan Fransız orta saha oyuncusu, İsmail Kartal'a sert sözlerle yüklenerek şunları söyledi:

"Kesinlikle şunu söylemeliyim ki teknik direktör İsmail Kartal, oyuncu değişiklikleri konusunda gözle görülür bir şekilde hata yaptı. Hocanın, özellikle maçın kritik anlarında yaptığı bu değişiklikler takımı fazlasıyla etkiledi ve Fenerbahçe’nin maça dair etkinliğini azalttı. Bu anlamda, İsmail Kartal’ın yaptığı değişiklikler gerçekten çok kötüydü. Dolayısıyla Fenerbahçe’nin de maçı kaybetmesindeki en büyük etken oldu diyebilirim."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN