Fenerbahçe'yi reddetmişti, takımını şampiyon yaptı! Gelecek sezon Avrupa kupalarında oynamak istiyor

Fenerbahçe'yi reddetmişti, takımını şampiyon yaptı! Gelecek sezon Avrupa kupalarında oynamak istiyor

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği fakat ikna edemediği oyuncu, forma giydiği takımını lig şampiyonluğuna taşıdı. İşte detaylar...

Euroleague'deki temsilcimiz Fenerbahçe'nin sezon başında ilgilendiği bir isim şu sıralar forma giydiği Rusya Ligi'ni kasıp kavuruyor.

Fenerbahçe'nin yaz aylarında ilgi gösterdiği Makedon guard Nenad Dimitrijevic sarı lacivertlilerin ilgisini karşılıksız bırakıp bir önceki sezon kiralık olarak formasını giydiği Rus ekibi Unics Kazan ile tekrardan sözleşme imzalamıştı.

nenad-dimitrijevic-fenerbahce-1.jpg

FENERBAHÇE'Yİ REDDETMİŞTİ

26 yaşındaki guard Unics Kazan'ın VTB'nin şampiyonluk turunda CSKA Moskova'yı 88-78 mağlup ettiği karşılaşmada 40 sayı, 6 ribaunt ve 9 asistle olağanüstü bir performans sergileyerek dikkat çekti.

Ajansspor'da yer alan habere göre, Unics Kazan'ın lider götürdüğü Rusya Ligi'nde; 18.3 sayı, 6.5 asist, 1.3 top çalma ve 3.5 ribaunt ortalaması ile oynayan 1.85'lik Dimitrijevic sezonun en değerli isimleri arasında başı çekti.

TAKIMINI ŞAMPİYONLUĞA TAŞIDI

Geçtiğimiz sezon Unics Kazan'ın Lokomotif Kuban'ı 4-1 ile geçerek şampiyonluğa uzandığı final serisinin yıldızı Nenad Dimitrijevic oldu. Şampiyonluk mücadelesinde takımın başını çeken Dimitrijevic, VTB'de play-off'larının MVP'si seçildi.

Kariyerinde daha önce Euroleague deneyimi bulunmayan başarılı yıldızın menajerliğini Avrupa basketbolunda bu anlamda önde gelen isimlerden Misko Raznatovic yapıyor. Unics Kazan ile sözleşmesinde 1 yıl daha opsiyon bulunan oyuncunun yaz aylarında Euroleague'e adım atması bekleniyor.

nenad-dimitrijevic-fenerbahce-2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN