Galatasaray sürpriz transferi bitirdi! Dursun Özbek kasayı parayla dolduracak: Yıldız futbolcu 25 milyon euroya gidiyor

Galatasaray sürpriz transferi bitirdi! Dursun Özbek kasayı parayla dolduracak: Yıldız futbolcu 25 milyon euroya gidiyor

Süper Lig'de Fenerbahçe ile kıyasıya şampiyonluk yarışı veren Galatasaray'da transfer çalışmaları başladı. Gelecek sezonun kadrosunu şimdiden planlayan sarı-kırmızı ekipte gidecekler belli oldu. Aslandan sürpriz transfer. Başkan Dursun Özbek onayı verdi, Galatasaray'ın kasası parayla dolacak. Yıldız isim İtalya devine gidiyor. İşte sürpriz transferin detayları...

Galatasaray'da yer yerinden oynayacak. Sarı-kırmızılı yönetim kasayı parayla dolduracak. İtalya devi yıldız oyuncu için harekete geçti. Başkan Dursun Özbek paraya para demeyecek. İtalyanlar sarı-kırmızılı futbolcu için 25 milyon euroyu gözden çıkardı. Bu transfer ligi sallar. İşte son dakika Galatasaray transfer haberlerinin detayları...

HEDEF 2 KUPAYI EVİNE GÖTÜRMEK

Trendyol Süper Lig’de ezeli rakibi Fenerbahçe ile kıyasıya şampiyonluk yarışı veren Galatasaray, Okan Buruk yönetimi ile hem Süper Kupa'da hem de ligde kupayı havaya kaldırmak istiyor. Gelecek sezon kadro planlamasına da başlayan sarı-kırmızılı yönetim, Barış Alper Yılmaz ve Torreira ile sözleşmesini uzattı. Deneyimli file bekçisi Muslera ile 1+1 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağlandı.

GALATASARAY'DA SÜRPRİZ TRANSFER! 25 MİLYON EUROYA GİDİYOR

Aynı zamanda yönetim takımdan gidecek olan isimleri belirledi. Avrupa devlerinin radarına giren Victor Nelsson için İtalya kancası. Sabah'ta yer alan habere göre; İtalya devi Napoli, Galatasaray’ın Danimarkalı stoperi Nelsson’u 25 milyon euro serbest kalma bedelini ödeyerek kadrosuna katmak istiyor.

yeni-proje-2024-03-26t103535-704.jpg

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 15 milyon euro olarak gösterilen Nelsson, 2021 yılında 7 milyon euro bonservis bedeliyle Danimarka ekibi FC Kopenhag’tan transfer edildi. Bu sezon 38 maça çıkan Nelsson, 2 gol attı. Futbolcunun Galatasaray ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN