Galatasaray yüzyılın pişmanlığını yaşıyor! 30 maçta 13 gol attı! Sezona damga vurdu: Aslan onu bedavaya göndermişti...

Galatasaray yüzyılın pişmanlığını yaşıyor! 30 maçta 13 gol attı! Sezona damga vurdu: Aslan onu bedavaya göndermişti...

Okan Buruk yönetiminde adım adım şampiyonluğa yürüyen Galatasaray'da yüzyılın pişmanlığı yaşanıyor. Aslan'ın bedelsiz olarak takımdan gönderdiği yıldız isim, dünya yıldızlarını geride bırakarak sezona damga vurdu. Yıldız ismin bu performansı, sarı-kırmızılı camiada büyük pişmanlık yarattı.

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde 24. Süper Lig şampiyonluğuna ulaşmayı hedefleyen Galatasaray'da yüzyılın pişmanlığı yaşanıyor. Aslan'ın bedelsiz gönderdiği yıldız isim, attığı gollerle sezona damga vurdu.

Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci kez Süper Lig şampiyonluğunu yaşamayı hedefleyen Galatasaray'da büyük pişmanlık yaşanıyor. Aslan'ın bedelsiz olarak yollarını ayırdığı yıldız orta saha oyuncusu, Süper Lig'de gol krallığı yarışı veriyor. Aslan'ın eski yıldızının bu performansı sarı-kırmızılı camiada büyük bir pişmanlık yarattı.

30. haftası geride kalan Süper Lig'de Aytaç Kara fırtınası esiyor. 2021 yılının yaz transfer döneminde dönemin teknik direktörü Fatih Terim'in raporu ile Galatasaray'a transfer olan ancak sadece bir sezon sonra Galatasaray'dan bedelsiz olarak ayrılarak Kasımpaşa'ya imza atan Aytaç Kara, mavi-beyazlı takımda gösterdiği performansla sezona damga vurdu. 30 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusu, yeni takımında gösterdiği performansla herkesi kendisine hayran bıraktı.

SEZONA DAMGA VURDU

Gol krallığı yarışındaki tek Türk oyuncu olan tecrübeli orta saha oyuncusu, bu sezon Süper Lig'de 30 karşılaşmada görev alırken takımı adına 13 gol 3 asiste imza attı.

Sezona damga vuran olan Aytaç Kara, Fenerbahçe'nin Boşnak golcüsü Dzeko ve Galatasaray'ın Arjantinli dünya starı Mauro Icardi ile gol krallığı yarışı veriyor.

18 gol kaydeden Dzeko, 17 gol kaydeden Icardi, 15 gol atan Rey Manaj ve 14 gole imza atan Mame Thiam'ın arkasında gol krallığı yarışı veren yıldız orta saha oyuncusu, gol krallığı yarışındaki tek Türk futbolcu oldu. Aytaç Kara aynı zamanda bu sezon Süper Lig'in en golcü orta saha oyuncusu oldu.

Bazı sarı-kırmızılı taraftarlar Aytaç Kara'nın performansının ardından 'onu keşke göndermeseydik' yorumlarında bulundu. Tecrübeli orta saha oyuncusu, son olarak geçen hafta oynanan Galatasaray karşılaşmasında rakip fileleri havalandırmıştı.Kasımpaşa'da Aytaç Kara etkisi - Son Dakika Haberleri

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN