Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Tarihe geçmişti: İtalya'ya transfer oluyor...

Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Tarihe geçmişti: İtalya'ya transfer oluyor...

24. Süper Lig şampiyonluğuna ulaşmak için geri sayıma geçen Galatasaray, yıldız ismiyle yollarını ayırmak için gün sayıyor. Aslan'ın tarihine geçen yıldız golcünün yeni sezonda İtalya'ya transfer olması bekleniyor.

Süper Lig'in 33. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Pendikspor'u 4-1 mağlup ederek şampiyonluk yarışında büyük avantaj elde eden Galatasaray, yıldız ismiyle yollarını ayırmak için geri sayıma geçti. Aslan'ın yıldız isminin yeni durağı şimdiden belli oldu.

Gelecek sezon hayata geçmesi beklenen yeni yabancı kuralı nedeniyle kadrosundaki bazı yabancı oyuncularıyla yolları ayırmayı hedefleyen Galatasaray'da ilk yolcu belli oldu. Aslan'ın yıldız ismi, sezon sonunda sarı-kırmızılı formaya veda edecek.

Geçen sezon kış transfer döneminde 15 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Galatasaray'a transfer olan İtalyan golcü oyuncu Nicolo Zaniolo, yaz transfer döneminde takımdan ayrılarak kiralık olarak İngiliz ekibi Aston Villa'ya transfer olmuştu.Nicolo Zaniolo'ya milli çağrı- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Fotomaç'ın haberine göre; İngiltere'de beklenen katkıyı veremeyen 24 yaşındaki golcü oyuncunun yeni durağı şimdiden belli oldu. Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada İtalya'ya dönmek istediğini açıklayan İtalyan golcü oyuncu için Napoli ve Fiorentina'nın devreye girdiği öne sürüldü.

Güncel piyasa değeri 20 milyon euro olan İtalyan golcü oyuncu bu sezon İngiliz ekibinin forması altında 37 karşılaşmada görev alırken 3 gole imza attı. Yıldız oyuncunun sezonun sona ermesiyle birlikte Napoli ya da Fiorentina'ya transfer olması bekleniyor. İtalyan golcü, sarı-kırmızılı ekibin tarihindeki en pahalı ikinci transfer olarak tarihe geçmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN