İsmail Dilber'den Gençlerbirliği Yılmaz Vural ayrılığına yorum

İsmail Dilber'den Gençlerbirliği Yılmaz Vural ayrılığına yorum

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Genel Başkanı İsmail Dilber, Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'ın teknik direktör Yılmaz Vural'ın görevine 5 günde son vermesi ile ilgili soruya, "Kulüplerin iç yapısı ile ilgili açıklama yapmamız doğru olmaz" cevabını verdi.

Gençlerlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'ın 5 gün önce göreve getirip, kaybedilen Eskişehirspor maçından sonra anlaşmazlığa düştüklerini ileri sürerek, Yılmaz Vural'la yolları ayırmasının yankıları sürüyor.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Genel Başkanı İsmail Dilber, Cavcav ile Vural arasında yaşanan ayrılık süresini, "İki taraf nasıl anlaşarak sözleşme imzalıyorsa aynı şekilde karşılıklı olarak mukaveleyi fesih edip ayrılabilirler" yorumunu yaptı.

"Dernek olarak açıklama yapmak doğru olmaz"

Cavcav'ın kararı için, "İki tarafın da demokratik hakkı" ifadesini kullanan Dilber, "Kulüplerin iç yapısı ile ilgili bizim dernek olarak bir açıklama yapmamız doğru olmaz" diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN