Jan Olde Riekerink: Galatasaray'ın başına geçmeyeceğim

Jan Olde Riekerink: Galatasaray'ın başına geçmeyeceğim

G.Saray altyapısının başına geçen Riekerink ilk kez konuştu: "Uzun vadeli projeler hazırlayacağız ve başarılı olacağız. Wesley'yi 11 yaşından beri tanıyorum. Ben Akademi'ye geldim, A Takım'a değil!..”

Florya'da altyapıda işbaşı yapan Jan Olde Riekerink açıklamalarda bulundu. 53 yaşındaki futbol adamı, A Takım'a geçici olarak hoca olacağı iddialarını yalanladı ve Wesley Sneijder'le olan ilişkisini anlattı.

"A Takım için gelmedim"

Sabah'ın haberine göre Riekerink şunları söyledi: "Ben G.Saray'ın akademisine geldim, A Takım'a değil. Merak etmeyin saha kenarında beni göremeyeceksiniz, tribünde olacağım. Galatasaray için uzun vadeli projeler hazırlayacağız ve başarılı olacağız.

"Sneijder'i 11 yaşından beri tanıyorum"

Wesley'i 11 yaşından beri tanıyorum. 19 yaşına kadar onunla Ajax'ta beraber çalıştık. Sadece Wesley değil, onun erkek kardeşi ve ağabeyi ile de Ajax altyapısında beraberdim. Yani onun tüm ailesini tanıyorum. Wesley Sneijder çok özel bir yetenek, özel bir futbolcu."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN