Japonya 14. MotoGP yarışlarına hazırlanıyor

Japonya 14. MotoGP yarışlarına hazırlanıyor

MotoGP'nin heyecan dolu dünya turu, Japonya'da gerçekleşecek sezonun 14. yarışıyla devam ediyor. Motosiklet yarışlarının en prestijli organizasyonunda, dünya çapındaki en iyi sürücüler bir kez daha hız ve adrenalin dolu mücadelelerine devam edecek.

MotoGP'nin en önemli organizasyonu olan Japonya Grand Prix'i heyecanla bekleniyor. Motegi kasabasında bulunan 4,8 kilometrelik pistte düzenlenecek olan yarış, sezonun 14. mücadelesi olacak. Sıralama turları yarın TSİ 04.50'de başlayacak ve 12 turluk sprint yarışı TSİ 09.00'da gerçekleşecek. Japonya Grand Prix'sinin startı ise 1 Ekim Pazar günü TSİ 09.00'da verilecek.

LİDERLİK FRANCESCO BAGNAİA'NIN

Şu ana kadar Francesco Bagnaia'nın beş, Marco Bezzecchi'nin üç, Jorge Martin ve Aleix Espargaro'nun ikişer, Alex Rins'in ise bir yarış galibiyeti bulunuyor. Japonya Grand Prix'si öncesi pilotlar klasmanının ilk beş sıralaması ise şu şekilde:

1. Francesco Bagnaia (İtalya): 292 puan

2. Jorge Martin (İspanya): 279

3. Marco Bezzecchi (İtalya): 248

4. Brad Binder (Güney Afrika): 192

5. Aleix Espargaro (İspanya): 160

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN