Kartal'ın yeni hocası belli oldu: 50 milyon euro... 23 yıl sonra ilk kez!

Kartal'ın yeni hocası belli oldu: 50 milyon euro... 23 yıl sonra ilk kez!

Sezonu Serdar Topraktepe ile tamamlama kararı alan Beşiktaş, yeni hoca arayışlarını hızlandırdı. Siyah-beyazlı ekip, 23 yıl sonra bir ilke imza atmak için çalışmalara başladı.

Portekizli teknik adam Fernando Santos ile yaşadığı ayrılık sonrasında yeni teknik adam arayışlarına başlayan Beşiktaş'ta hareketli günler yaşanıyor. Yarın akşam Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor ile karşılaşacak olan siyah-beyazlı ekip, yeni teknik adamını belirlemek için çalışmalarını hızlandırdı.

Sezonun başladığı günden bu yana beş farklı teknik adam ile çalışarak teknik direktör konusunda bir istikrar yakalayamayan Beşiktaş, yarın akşam Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor ile mücadele edecek.

Sezonu Türkiye Kupası şampiyonu olarak tamamlamayı hedefleyen siyah-beyazlı ekip, teknik adam çalışmalarını hızlandırdı.

Türkiye'de yer alan habere göre; Kartal'ın Başkanı Hasan Arat, geçtiğimiz günlerde İtalya'nın başkenti Roma'da İtalyan teknik adam Maurizio Sarri ile bir araya geldi. İtalyan teknik adam son olarak İtalyan ekibi Lazio'da görev aldı.

Tecrübeli teknik adam Sarri, detaylı inceleme sonrası Beşiktaş'a geri dönüş yapacak. Arat'ın İtalyan teknik adama 50 milyon euroluk bütçe sunduğu öne sürüldü.

Roma ve Fiorentina'da Maurizio Sarri sesleri | Goal.com Türkçe

Beşiktaş, Sarri ile anlaşmaya varması halinde 2001 yılından bu yana ilk kez bir İtalyan teknik adam ile anlaşmaya varmış olacak. Kartal'ı son olarak 2000-2001 sezonunda Nevio Scala çalıştırmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN