Maria Sharapova tenise geri dönmek istiyor

Maria Sharapova tenise geri dönmek istiyor

Dopi̇ng kullandığını itiraf etmesinin ardından geçici olarak spordan men edilen dünyaca ünlü Rus tenisçi Maria Sharapova, tenise yeniden dönmek istediğini açıkladı.

Dopi̇ng kullandığını itiraf etmesinin ardından geçici olarak spordan men edilen dünyaca ünlü Rus tenisçi Maria Sharapova, sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabından açıklamalarda bulundu.

'KEŞKE BUNLAR YAŞANMASAYDI'

4 yıla kadar ceza alma ihtimali bulunan 28 yaşındaki tenisçi, "Keşke bunlar hiç yaşanmasaydı. Yeniden tenise dönmeye kararlıyım ve umarım böyle bir şansım olur. Bunların olmamasını dilerdim ama yaşadım ve yaşamaya devam edeceğim" değerlendirmesinde bulundu.

DOPİNG TESTİ POZİTİF ÇIKMIŞTI

Kariyerinde 5 grand slam şampiyonluğu bulunan Sharapova, hafta içi düzenlendiği basın toplantısında, Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nda yapılan doping testinin pozitif çıktığını açıklamıştı. 

ANKARA / AA

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN