Messi Barcelona'dan ayrılıyor iddiası

Messi Barcelona'dan ayrılıyor iddiası

Avrupa futbol gündeminde bir numaraya son birkaç gündür 'Messi Barcelona'dan ayrılıyor iddiası' damgasını vurmuş durumda. Dün gece Juventus'a karşı kulübede başlayan Messi'nin keyifsiz hali ve kimseyle konuşmaması bu iddiaları daha da güçlendirdi.

Arjantin'li süper star, geçtiğimiz gün takımdan ayrılma talebini resmen yönetime iletmişti. Bu gelişme sıcalığını korurken dün gece yaşananlar tartışmaları giderek alevlendirdi.

MESSİ YEDEK BAŞLADI

Messi, Barcelona'nın dün akşam Juventus ile oynadığı karşılaşmada Ernesto Valverde'nin kararıyla yedek kulübesinde oturdu.

Oldukça üzgün olduğu gözlenen Arjantinli'nin takm arkadaşları dahil kimseyle konuşmaması dikkat çekti. Lionel Messi'nin adı İngiliz kulüplerinden Manchester City ile anılıyor. Bu sezon başına kadar birçokları tarafından imkansız görülen bu transfer, Messi'nin bu tavrıyla gerçekleşebilir.

56'DA OYUNA GİRDİ

Karşılaşmanın 56. dakikasında Deulofeu'nun yerine oyuna dahil olan Arjantinli süperstar, etkisiz görüntüsüyle de dikkat çekti. Messi, maçın ardından yalnızca Juventus'ta forma giyen vatandaşı Dybala ile iletişim kurdu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN