Henrikh Mkhitaryan Manchester United'da

Henrikh Mkhitaryan Manchester United'da

Portekizli teknik adam Jose Mourinho'yu takımın başına getiren Manchester United ikinci transferini gerçekleştirdi. İngiliz devi, Borussia Dortmund'un golcü futbolcusu Henrikh Mkhitaryan'ı önemli bir bonservis bedeliyle kadrosuna kattı.

Takımın başına Jose Mourinho'yu getiren Manchester United ikinci transferini gerçekleştiriyor. İlk olarak Villareal'den defans oyuncusu Eric Bailly'yi transfer eden Kırmızı Şeytanlar, Borussia Dortmund'dan Henrikh Mikhitaryan'ı kadrosuna katıyor.

İtalyan gazeteci Di Marzio'nun son dakika haberine göre Manchester United ve Borussia Dortmund kulüpleri Mikhitaryan'ın transferi için anlaşmaya vardı. İngiliz kulübünün bu anlaşma gereği Alman kulübüne 38 milyon euro ödeme yapacağı belirtildi.

16-06/26/2016-06-26_182818.jpg

Henri Mikhitaryan Borussia Dortmund formasıyla bu sezon müthiş bir performans sergiledi. 52 resmi maçta 23 gol atan futbolcu 32 de asist yapma başarısı gösterdi. 27 yaşındaki futbolcunun Borussia Dortmund ile sözleşmesi gelecek sezon sona eriyordu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN