Napoli'nin hedefi Dries Mertens

Napoli'nin hedefi Dries Mertens

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluğa koşan Galatasaray'da sezonun yıldızlarından Dries Mertens'e sürpriz bir teklif geldi. Napoli, yıldız futbolcuya antrenörlük teklifinde bulundu.

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe ile amansız bir şampiyonluk yarışı içinde olan Galatasaray, Sivasspor maçını kazanarak yoluna kayıpsız devam etmeyi amaçlıyor. Fenerbahçe'nin 4 puan önünde liderlik koltuğunda oturan ve kırılmadık rekor bırakmayan Sarı-Kırmızılı ekipte sezonun yıldızı şüphesiz Dries Mertens oldu. 37 yaşındaki yıldız futbolcu, kariyer sezonlarından birine imza atarak Galatasaray'ı liderliğe taşıdı.

Galatasaray'da Mertens serisi! - Faul

Galatasaray yönetimi, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Dries Mertens ile görüşmelere başladı. Futbola 1 sene daha devam etmeye sıcak bakan Belçikalı yıldız, kariyerini Galatasaray'da sonlandırmak istiyor. Teknik direktör Okan Buruk ise Mertens'in futbola vedasının ardından Belçikalı futbolcuyu teknik ekibine katmanın planlarını yapıyor. Ancak Galatasaray'ın bu konuda ciddi bir rakibi var.

Dries Mertens kalacak mı? - TRT Spor - Türkiye`nin güncel spor haber kaynağı

Fanatik'in haberine göre; Serie A ekiplerinden Napoli, Dries Mertens'e 'Futbolu bıraktıktan sonra burada antrenörlük yap' teklifinde bulundu. Mertens ise henüz futbolu bırakıp bırakmama konusunda net bir karar vermediğini yetkililere iletti.

Napoli tarihinin en golcü ismi olan Dries Mertens, bu sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 47 maçta 9 gol atıp, 16 da asist yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN