O maçın biletleri ücretsiz oldu! Gitmek isteyen biletini oralardan alabilir: Futbol severler bayram edecek

O maçın biletleri ücretsiz oldu! Gitmek isteyen biletini oralardan alabilir: Futbol severler bayram edecek

Futbolseverleri yakından ilgilendiren yeni bir gelişme yaşandı. O maçın biletleri resmen ücretsiz oldu. Gitmek isteyenler akın akın bilet alıyor. İşte bileti ücretsiz olan o maç ve detayları…

Her futbol maçını yakından takip eden binlerce futbolseveri çok sevindirecek bir gelişme yaşandı. 15 Mayıs Çarşamba günü yapılacak olan maçın tüm biletlerini yönetim kurulu aldı. Hal böyle olunca söz konusu biletleri taraftarlar belirtilen noktalardan ücretsiz alabilme hakkına sahip oldu.

yeni-proje-2-001.jpg

MAÇIN BİLETLERİ ÜCRETSİZ DAĞITILACAK

Ordu Olay’da yer alan habere göre, 52 Orduspor Futbol Kulübü15 Mayıs Çarşamba günü saat 20:00'de Yeni Ordu Stadyumu'nda oynanacak olan Aliağa FK ile olan müsabaka için tüm biletlerin yönetim kurulu tarafından satın alındığı açıklandı.

Taraftarlar biletlere ücretsiz erişim hakkı kazanırken, biletlerin 13 Mayıs Pazartesi günü saat 13:00 itibarıyla kale arkası tribünler için başlayacağı öğrenildi. Biletlerin tribünler için olanları ise 11 Mayıs Cumartesi günü ücretsiz dağıtıldı. Söz konusu biletlerin dağıtım noktaları ise şöyle açıklandı:

• Hüner Pastanesi Önü

• Yeni Mahalle Şaşmazla Önü

• Modi Turizm

• Köksal Petrol

• Mavi

• Hummel

yeni-proje-1-003.jpg

MAÇ GÜNÜ DE BİLETLERİ ALABİLECEKLER

Bunların yanı sıra taraftarın maç günü de biletleri ücretsiz şekilde stadyum girişlerinden alabilecekleri öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN