Off-road tutkunları nefes kesti: Pes etmek yok

Off-road tutkunları nefes kesti: Pes etmek yok

Off-road tutkunları, İstanbul ve Bursa’da yaptıkları tırmanışlar ile izleyenlerin nefeslerini kesti. Başarının pes etmeden çalışmayı gerektirdiğini kanıtlayan sporcular, araçlarıyla kimi zaman devrilme tehlikesi ile karşı karşıya kalırken, kimi zaman da iki teker üzerine kalktı.

Türkiye’nin dört bir yanında tırmanmadıkları dağ, aşamadıkları engel kalmayan Off-Road Türkiye Grubu, son yaptıkları İstanbul ve Bursa’daki buluşmasın'da inatları ve tırmanış yetenekleri ile pes etmemenin beraberinde başarıyı da getirdiğini gösterdi.

w.jpg

Uludağ’ın eteklerinde ve İstanbul’un Darlık Barajı etrafında 12 kişilik arkadaş gurubu, 5 arazi aracıyla izleyenlerin nefesini kesti. İnsanın bile ayakta durmakta zorluk çektiği dere parkuruna tırmanan arazi araçları, izleyenlere büyük heyecan yaşattı.

e.jpg

Bataklık olan parkurda defalarca çamura girip çıkan arazi aracı, son denemesinden önce ise ekipteki arkadaşına çarpmaktan son anda kurtuldu. Son denemesinde başaran Selim Ustaoğlu, “İşin sonunda mutlaka doğa kazanır diye düşünülür. Fakat pes etmeyi biz sporcularda hiçbir zaman düşünmeyiz. Gerekirse 10 sefer deneriz. Ama yine de geçeriz. Arabalarımızı da hem dayanıklı hem de kabiliyetli olmaları için hazırlıyoruz. Kısacası pes etmek yok” dedi.

r.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN