Oğuzhan Özyakup: Arda Turan gibi Avrupa'nın en büyük takımlarında oynamak istiyorum

Oğuzhan Özyakup: Arda Turan gibi Avrupa'nın en büyük takımlarında oynamak istiyorum

Oğuzhan, Arda Turan'ın izinden giderek Avrupa'nın üst düzey takımlarından birine transfer olmak istediğini söyledi.

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Oğuzhan Özyakup, idolünün Zinedine Zidane olduğunu açıklarken çarpıcı açıklamalar yaptı.

"Öncelik Beşiktaş"

Milliyet'e konuşan yıldız orta saha oyuncusu, Arda Turan'ın izinden gitmek istediğini belirtirken "Benim idolüm her zaman Zidane olmuştur. Çok büyük bir oyuncudur. Arda Ağabey bizim için Avrupa'da çok önemli kapılar açtı. Beşiktaş'ta büyük başarılar yakaladıktan sonra ben de onun gibi Avrupa'nın en büyük kulüplerine gitmek isterim. Ama öncelik Beşiktaş'ın başarısı." dedi.

Asla pes etmedim

Slaven Bilic döneminde forma için asla pes etmediğini belirten Oğuzhan, "Bilic yeni geldiğinde ilk iki hafta beni oynatmadı. Bana 'Kanatta oynamak ister misin?' diye sordu. Ben hayır dedim. Çünkü orası benim pozisyonum değildi. Gerekirse yedek beklerim sonra yine oynarım diye düşündüm." sözlerini kullandı.

Oğuzhan, ayrıca, Fenerbahçe'nin yıldız forvet oyuncusu Robin van Persie ile iyi bir dost olduklarını da sözlerine ekledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN