Otomobil sporlarında hafta sonu 3 organizasyon yapılacak

Otomobil sporlarında hafta sonu 3 organizasyon yapılacak

Türkiye Klasik Otomobil Şampiyonası'nın son ayağı Mercedes-Benz 100. Yıl Cumhuriyet Rallisi İstanbul'da, MOTUL Türkiye Karting Şampiyonası'nın son yarışı Kocaeli'de, Türkiye Baja Şampiyonası'nın üçüncü etabı da Düzce'de gerçekleştirilecek.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonundan (TOSFED) yapılan açıklamaya göre, Türkiye Klasik Otomobil Şampiyonası'nın son yarışı Mercedes-Benz 100. Yıl Cumhuriyet Rallisi, Klasik Otomobil Kulübü tarafından ICRYPEX katkılarıyla 24-26 Kasım tarihlerinde düzenlenecek.

100. Yıl Cumhuriyet Rallisi, 24 Kasım Cuma günü Çırağan Palace Kempinski'de ekiplerin Cumhuriyetin 100. yılını bir kez daha kutlamasıyla başlayacak. 26 Kasım Pazar günü sona erecek yarışlar ile Türkiye şampiyonası genel klasman ve kategori birincileri de belirlenmiş olacak.

MOTUL 2023 Türkiye Karting Şampiyonası'nda sezonun son yarışı, Otomobil Sporlarında Kadın Spor Kulübü (OSKK) tarafından hafta sonu TOSFED Körfez Yarış Pisti'nde düzenlenecek.

Organizasyonda, 25 Kasım Cumartesi günü sıralama turlarının ardından tüm kategorilerde ilk yarışlar, 26 Kasım Pazar günü ise ikinci ve üçüncü yarışlar koşulacak.

moto1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN