Trabzonspor'a 31 milyon euroluk orta saha! Anlaşma tamam: İmzalar atılıyor...

Trabzonspor'a  31 milyon euroluk orta saha! Anlaşma tamam: İmzalar atılıyor...

Bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluk yaşamayı hedefleyen Trabzonspor, sezon sonunun yaklaşmasını fırsat bilerek takviye çalışmalarına başladı. Sivasspor'a mağlup olarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan bordo-mavili ekip, 31 milyon euroluk orta sahayı kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Trendyol Süper Lig'in 32. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Sivasspor'a 1-0 mağlup olarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Trabzonspor, yaz transfer sezonu için takviye çalışmalarına şimdiden başladı. Fırtına, 31 milyon euroluk orta saha ile büyük oranda el sıkıştı.

Bu sezon beklentilerin altında kalarak şampiyonluk yarışının gerisinde kalan Trabzonspor, sezon sonunun yaklaşmasını fırsat bilerek transfer operasyonuna başladı. Yeni sezonda orta sahasını güçlendirmeyi hedefleyen bordo-mavili ekip, gözünü 31 milyon euroluk orta sahaya dikti.

Trabzon yerel basınından Günebakış'ın İspanyol basınından aktardığı habere göre; Yeni sezonda hayata geçecek yeni yabancı kuralı nedeniyle kaliteli yabancı oyuncuları kadrosuna katmayı planlayan bordo-mavili ekip, İspanyol devi Sevilla formasını terleten İspanyol orta saha oyuncusu Oliver Torres'i gözüne kestirdi.

Yeni sezonda orta sahasına takviye yapmayı planlayan Karadeniz ekibinin, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan 29 yaşındaki orta saha oyuncusuna resmi teklifte bulunduğu İspanyol futbolcunun da bordo-mavili ekipten gelen bu teklife sıcak baktığı öne sürüldü.

Güncel piyasa değeri 6 milyon euro olan tecrübeli orta saha oyuncusunun Trabzonspor'dan gelen 3+1 yıllık teklife yeşil ışık yaktığı iddia edildi.

Bu sezon Sevilla forması altında 34 karşılaşmada görev alan yıldız orta saha oyuncusu, bu karşılaşmalarda 2 asiste imza attı. Yıldız orta saha oyuncusu , Trabzonspor'a transfer olması halinde bordo-mavili ekibin tarihindeki ilk İspanyol orta saha oyuncusu olarak Karadeniz ekibinin tarihine geçecek.

29 yaşındaki İspanyol orta saha oyuncusu için bugüne dek toplamda 31 milyon euro bonservis bedeli ödendi.Trabzonspor Transferde Hız Kesmiyor: Oliver Torres Gündemde

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN