Türkiye Kupası'nda dev maçı yönetecek hakem belli oldu! Derbiyi o hakem yönetecek...

Türkiye Kupası'nda dev maçı yönetecek hakem belli oldu! Derbiyi o hakem yönetecek...

Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor ile Beşiktaş yarın akşam Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Dev maçı yönetecek hakem belli oldu.

Süper Lig'de beklentilerin altında kalan Beşiktaş ile Trabzonspor yarın akşam Türkiye Kupası finalinde Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Dev maça saatler kala karşılaşmayı yönetecek hakem resmen açıklandı.

Beşiktaş ile Trabzonspor yarın akşam 33 yıl aradan sonra Türkiye Kupası finalinde karşı karşıya gelecek. Dev maçı yönetecek hakem belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre; Yarın saat 20.45'te Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı Ali Şansalan yönetecek.

Beşiktaş-Galatasaray derbisini hakem Ali Şansalan yönetecek

Şansalan'ın yardımcılıklarını Serkan Ok ve Serkan Olguncan yapacak. Karşılaşmanın 4'üncü hakemi ise Burak Pakkan olacak. Karşılaşma, ATV ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN