Sultangazi'de inşaat alanında toprak kayması: 1 ölü

 Sultangazi'de inşaat alanında toprak kayması: 1 ölü

İstanbul Sultangazi'de bir inşaat alanında yapılan çalışmada toprak kayması meydana geldi. Toprak altında kalan bir kişinin olduğunun belirtilmesi üzerine kurtarma çalışması başlatıldı, 1 kişinin cansız bedenine ulaşıldı.

Sultangazi'de bir inşaat alanında yapılan çalışma sırasında meydana gelen toprak kayması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti
Olay saat 15.30 sıralarında meydana geldi. İsmetpaşa Mahallesi 91. Sokak'ta bulunan inşaat alanında kazı çalışması yapılırken henüz bilinmeyen nedenle toprak kaydı. 

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Toprak altında bir kişinin kaldığı belirtililerken olay yerine gelen itfaiye ekipleri çalışma başlattı. Toprak altında kaldığı belirtilen kişinin yakınları sinir krizleri geçirdi. Arama kurtarma çalışmaları sonucu Cumali Yıldız (25)'ın cansız bedenine ulaşıldı.  Yıldız'ın cesedi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayın bir görgü tanığı, "Ne olduğunu anlamadık. Toprak altında 3 kişi kalmış. Vatandaş olarak elimizden geleni yaptık. Yakınları sinir krizi geçirdi" dedi. 

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. 

 


İSTANBUL/DHA 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN