Sürpriz Wesley Sneijder depremi: Sezon başı kampında yok

Sürpriz Wesley Sneijder depremi: Sezon başı kampında yok

Galatasaray'da takımdan ayrılması beklenen Wesley Sneijder'in Slovakya'daki sezon başı kampında olmayacağı belirtildi.

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Wesley Sneijder'le ilghili flaş bir iddia ortaya atıldı. Beinsports'un haberine göre; Hollandalı yıldız Slovakya'daki kampta olmayacak...

Yeni sezonda takımda kalıp kalmayacağı merak konusu olan ve Galatasaray kariyerini sonlandırması beklenen Sneijder'in özellikle Amerikan MLS Ligi'nden teklifler aldığı biliniyordu. Eşi Yolanthe Cabau'nunda ABD'ye gitmeye sıcak baktığı Sneijder'in, teknik direktör Igor Tudor'un gelecek sezon planlarında yer almadığı iddia ediliyordu.

Yaklaşık bir hafta önce ise Sneijder'in menajeri Guido Albers, İtalyan basınına konuşmuş ve yıldız oyuncunun Galatasaray ve İstanbul'u çok sevdiğini ve konuyla ilgili her gün Galatasaray yönetimiyle konuştuklarını söylemişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN