Sürücü uçtu ayakkabısı frende takılı kaldı

Sürücü uçtu ayakkabısı frende takılı kaldı

Adıyaman'da, motosikletin yayaya çarpması sonucu 2 kişi yaralandı. Yayaya çarpan sürücü motosikletinden fırlayarak asfalta düşerken, sürücünün ayakkabısı ise frende takılı kaldı

Adıyaman'da Mustafa Harmancı idaresindeki motosiklet, Atatürk Caddesi Valilik Kavşağı yakınlarında yolun karşı tarafına geçmeye çalışan Mustafa Yalçın'a çarptı. Motosiklet daha sonra yolda bulunan 2 demir dubayı da yerinden sökerek durabildi.

18-05/14/1-1526309866.jpg

Kaza sonucu Mustafa Harmancı motosikletinden fırlayarak asfalta düşerken, sürücünün ayakkabısı motosikletin frenine takılı kaldı.

Yaralanan motosiklet sürücüsü Mustafa Harmancı ile yaya Mustafa Yalçın, olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

18-05/14/2-1526309891.jpg

ADIYAMAN/İHA

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN